/Mures/Service auto

Pick Up SRL

Strada Principală 397/H/6, Corunca 547367, România

Pick Up SRL
Service auto
4.7
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GJ58+RJ Corunca, România
+40 743 296 296
pickupro.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rad liviu
Rad liviu2 ani în urmă
Cei de la Pick-up.ro au fost foarte prietenosi si mi-au raspuns rapid inca de la prima discutie de pe chat. Am primit sfaturi telefonic si apoi am ajuns la sediu la ei. Mi-au montat hardtop-ul in cateva ore, timp in care am fost la mall sa beau o cafea. Recomand clar!
Zina maria
Zina maria2 ani în urmă
Am instalat acest troliu pe Jeep-ul meu. L-am folosit de două ori a doua zi, fără probleme. Motorul este puțin zgomotos, dar trage bine.
Hermina Popescu
Hermina Popescu2 ani în urmă
Am vrut sa ii fac un cadou sotului meu si am „complotat” cu domnisoara de la vanzari sa imi recomande niste reflectoare pe care stiam ca sotul si le dorea.
Tibi N
Tibi N2 ani în urmă
Acest troliu a fost ușor de instalat și a fost un plus pentru Maverick X3-ul nostru. L-am folosit și a funcționat exact așa cum trebuie și nu ne-a dezamăgit încă. Înainte de a avea acest troliu, mergeam tot timpul in locuri safe, ca sa nu raman impotmolit. Când ești singur nu ai pe altcineva decât pe tine care să te ajute dacă se intampla ceva. Sunt foarte mulțumit și îmi doresc să fi cumpărat troliul mai devreme.
Zoltan Balazs
Zoltan Balazs2 ani în urmă
Am cautat pe google de unde imi pot monta un hardtop si i-am gasit pe cei de la pick-up.ro. Am un Ford si am mers cu masina direct la ei la sediu. Mi-au prezentat 3 variante de hardtop si am ales impreuna optiunea care se incadra in bugetul meu. Recomand cu incredere!
Valentin moise
Valentin moise2 ani în urmă
Mi-a placut f mult site-ul, bine structurat, Le fel si procesul de plasare a comenzii si livrarea. M-a surprins amabilitatea celor de la vanzari. Recomand pickup.ro
Livia kocsis
Livia kocsis2 ani în urmă
Pret decent si materiale de calitate. Nu am intampinat probleme pana acum.
Adelina Mihaiu
Adelina Mihaiu2 ani în urmă
Am comandat vineri si luni mi-a ajuns comanda.
Locații recomandate