/Mures/Service auto

Smart Service

E60 395, Corunca 547367, România

Smart Service
Service auto
3.5
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GJ76+7P Corunca, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Mățan
Bogdan Mățan2 ani în urmă
Cea mai neserioasa firma.
Am.dus o masina in garanție la ei și a tinut-o 10 zile ca face probe.etc și ce sa vezi nici nu a pus mana pe motor
Era praful.neatins de pe motor
Nota ZEROOOOOO
MINCINOS SI NESERIOS
Costan Costan
Costan Costan2 ani în urmă
M A
M A4 ani în urmă
Pentru reparatii cutii de Viteza automate la Dl. Atilla. Un service de 2 bani, cu un proprietar total dezinteresat si lipsit de chef.
Te programeaza, te intalegi cu el , iti spune ca maine desface masina sa vada defectul, 2 saptamani mai tarziu masina este tot in parcare fara nici o diagnoza efectuata. Pentru ca el a decis a 2-a zi dupa ce a ajuns masina in service sa plece in concediu. De ce accepti o masina si promiti ca o faci, daca tu stii ca pleci maine in concediu ?Din cauza la acest individ am fost nevoit sa inchiriez o masina pentru cele 2 sapt si sa aduc masina inapoi pe platforma, nefacuta, am pierdut 500Euro. NU RECOMAND !!!
Szasz Janos
Szasz Janos4 ani în urmă
(Tradus de Google) Tehnician profesionist, prețuri oneste, servicii corecte.

(Original)
Profi szakember,becsületes árak,korekt kiszolgálés.
Cosmin Ober
Cosmin Ober4 ani în urmă
Marian Ionut
Marian Ionut4 ani în urmă
Nagy Istvan-Sebastian
Nagy Istvan-Sebastian2 ani în urmă
Programari facute de chefu lor neseriosi...
Bela Szabo
Bela Szabo2 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu știu prea multe despre Serviciu și proprietar, dar Gyula Szabo este mecanicul care lucrează în Jobbagyfalvi și de aici, un specialist excelent cu mulți ani de experiență care și-a început hobby-ul de adolescent. De asemenea, are o expertiză excelentă în domeniul ingineriei electrice și cu siguranță voi avea încredere în cunoștințele sale din nou și voi fi fericit să repar mașina, chiar dacă vrea să lucreze oriunde.

Gypy Gyula este un inginer tehnic și mecanic în domeniul excelenței în domeniul excelenței. intelentul lui si cu toate incredere vei lasa si in continuare masina mea pt reparati pe seama lui si pretul lui chiar si daca ar lucra in alta parte !!!

(Original)
A Szerviszrol es a tulajdonosrol nem sokat tudok de Szabo Gyula a szerelo technikus aki Jobbagyfalvi es innen jar be dolgozni ,egy kivalo szakember,hosszu evek tapasztalataval amit tizenevesen hobbykent kezdett el de azota szakterulete a gepjarmuvek teljes javitasa.Itt hozzateszem,hogy autobadogosag,festes,elektromosagban is kivalo szaktudasa van es minden bizonyal megbizom a tudasaban ezutan is es szivesen bizom az autom javitasat ra talan akkor is ha akar mahol dolgozna.

Despre Service si proprietarul ecesteia nu stiu prea mult dar Szabo Gyula techniceanul mechanic face naveta zilnic din Vargata este un expert in domeniu exceptional (chiar si in reparati caroserie,vopsire si electrice),cu multi ani de experienta inceput in tinerete ca hobby .Personal cred intelentul lui si cu toate increderea voi lasa si in continuare masina mea pt reparati pe seama lui si priceperea lui chiar si daca ar lucra in alta parte !!!
Locații recomandate