/Mehedinti/Service auto

ITP Vanju Mare

Calea Severinului nr 79, Vânju Mare 225400, România

ITP Vanju Mare
Service auto
4.6
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CV97+64 Vânju Mare, România
+40 252 350 189
itpmehedinti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Giogica Pescaru
Giogica Pescaru2 ani în urmă
Sint profesioniști și respecta ora planificări cu promtidune,,eu după cizeci și trei de anii, de șoferie am tot respectul pentru acest,. I T O,
Catalin Paval
Catalin Paval2 ani în urmă
Super Profi ! Rapid și bun raport preț- calitate ! Recomand
Caputo Remus
Caputo Remus2 ani în urmă
Totul cu mult profeonalism stimă domnilor
Constantin Tiganele
Constantin Tiganele6 ani în urmă
Aici gasiti toata gama de servicii AUTO RAPIDE. Vulcanizare, Spalatorie, Schimb Consumabile, RCA. Echipa tanara cu vasta experienta deschisa catre nevoiele clientului.
Ionut Mihail
Ionut Mihail2 ani în urmă
Am făcut o programare la itp pentru mașina tatalui meu vineri la ora 15:20, la ora 15:17 am ajuns acolo unde mi-au zis ca de fapt eu nu am programare la ora asta ci la 16:30. După una ca asta aceștia se leagă de oricie pentru a-ți lua mai mulți bani, se leagă de chestii ce au fost pe mașini din fabrica. Acum va las pe voi sa va dați cu părerea despre aceasta stație de itp.
Mircea R
Mircea R2 ani în urmă
Bună ziua, vă las pe dumneavoastră să catalogați seriozitatea firmei. În cursul dimineții de 11.08.2020 am dorit să-mi spăl autoturismul, m-am prezentat la intrare și am întrebat dacă este posibil acest lucru. Erau 2 salariați, din care unul spăla cu furtunul pe jos și mi-a comunicat că salariata și-a dat demisia și nu se poate. Precizez faptul că nu am solicitat ca mașina să-mi fie spălată gratuit, ci conform tarifelor aplicate de dânșii. Bănuiesc că din punct de vedere economic (pentru salariații respectivi) era mult mai rentabil să spele praful de pe jos decât să spele un autoturism.
Vă doresc succes în activitate
Michael 112
Michael 1122 ani în urmă
Oameni amabili si foarte deschisi spre nevoile clientului. De cate ori am apelat la serviciile lor am fost multumit de modul in care am fost servit
Cosmin Tudorica
Cosmin Tudorica2 ani în urmă
Este foarte buna
Locații recomandate