/Maramures/Service auto

Toyota Baia Mare

Bulevardul Independenței 57, Baia Mare 430069, România

Toyota Baia Mare
Service auto
4.7
215 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG46+WM Baia Mare, România
+40 262 349 149
baiamare.toyota.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flaviu Modi
Flaviu Modi2 ani în urmă
Oameni minunați si profesionisti, recomand cu mare incredere. Până in prezent am avut o experiență frumoasă cu Toyota Baia Mare si aici tin sa-l amintesc pe domnul Lucian Carceag un profesionist si un om de mare calitate. Mentionez ca locuiesc in Oradea unde am reprezentanta dar prefer sa fac 200 km si sa-mi rezolv problemele la Toyota Baia Mare.
Alin Tenea
Alin Tenea2 ani în urmă
Pe scurt: Daca ar fi sa mai cumpar vreodata alta Toyota, as veni cu drag iarasi tocmai din Craiova pana la Baia Mare, chiar avem reprezentanta si la noi in oras!

Pe lung: Vai, deci sunt profund impresionat de modul deosebit de frumos si cald in care am fost tratat! Ii multumesc domnului Carceag-Trif pentru tot ce a facut pentru mine!

Am fost la Baia Mare tocmai din Craiova pentru a achizitiona o masina rulata vanduta prin intermediul reprezentantei, si pe tot parcursul procesului de cumparare, domnul Carceag-Trif mi-a raspuns rabdator la toate intrebarile, mi-a pus la dispozitie toate informatiile despre masina si a fost foarte pregatit pentru orice solicitare din partea mea.

Pentru ca nu am putut ajunge decat la sfarsitul stapamanii, cand dumnealui nu avea program de lucru, acest lucru nu a deranjat, ba chiar mi-a fost propus sa procedam asa. Deci, domnul Carceag-Trif a venit de acasa in timpul liber pentru se ocupa de vanzarea masinii. Mai mult, mi-a facut cadou si palinca maramureseanca de casa si un set de jante din colectia personala! Cine face asa ceva?! Numai un om cu foarte multa omenie!

Recomand conducerii Toyota Baia Mare sa il pretuiasca pe domnul Carceag-Trif, lucru care nadajduiesc ca il face deja, si sa ne bucure si pe noi in continuare cu astfel de oameni pe care ii poti simti ca le place ceea ce fac si care fac bine ceea ce fac.

Multa sanatate va doresc si sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa auzim de cat mai mult bine :) Doamne ajuta!
Mircea S
Mircea S2 ani în urmă
Serviciu clienti si masina de 5 stele.
Am cuparat de aici o Toyota Yaris Hybrid fiindca oferta primita a fost mai buna decat cea din Timisoara unde locuiesc.
Le multumesc d-lor Emil Tarau si Ionut Pop pentru consiliere in alegerea masinii si pentru promptitudine in solutionarea dosarului Remat 2021, fapt ce mi-a permis achizitia noii masini cu o reducere de 12000 RON.(prima de casare + ecobonus)
Despre masina pot spune ca e o bijuterie cu dotari de siguranta si informatice de 2021 si care vin la pachet cu un consum mixt de 3.7 l/100km.
Dupa un plin facut in BM am parcus pana acum 800 km (360 afara si 440 in TM) si abia acum s-a aprins becul de benzina, deci ar mai fi o mica rezerva. (rezervorul de benz. la Yaris Hybrid e de 36l).
Cred ca asta spune multe despre noile generatii Toyota Hybrid.
Andrew Jhonson
Andrew Jhonson4 ani în urmă
O echipa de nota 10! Oameni prietenosi, serviabili cu bun simt mereu gata sa te ajute atat pe partea de vanzari cat si pe partea de service. Am vazut ca vin aici oameni din toata tara si chiar din strainatate sa cumpere masini deci au ei un motiv pentru care aleg reprezentanta asta si nu alta. Domnisoara Madalina pe partea de vanzari e super serviabila si gata sa te ajute facand ca interactiunea cu aceasta companie sa fie una placuta. Recomand cu mare incredere.
Liviu Olos
Liviu Olos4 ani în urmă
Sunt clientul Toyota Baia Mare de 10 ani, când am achiziționat prima Toyota Avensis. Am facut cu mașina peste 200 000 km și de fiecare dată am ales să fac partea de service la această firmă.

Vă recomand cu căldură partea de mecanică după 10 ani și cele 4 mașini de la firma noastră care au fost la service numai acolo și cu care nu am avut probleme după puținele reparații necesare.

La partea de vopsire am avut probleme foarte mari - după 2 ani mi s-a exfoliat lacul, am solicitat să mi se remedieze problema însă nu mi s-a acceptat acest lucru deși știau că au avut un lac cu probleme. Mi-a părut extrem de rău că am ales să revopsesc mașina deși nu era neapărat necesar. Nu recomand partea de vopsire, din păcate. Consider că dacă o mașină vopsită de tine se exfoliază după 2 ani, trebuie să îți asumi costul, sau măcar sa acorzi un discount 50%, ceea ce nu s-a întâmplat deși am solicitat.

Pe partea de vânzări nu am fost tratat cu același profesionalism, eu consider că un client ia greu o decizie de a achiziționa o mașină dintr-o gamă superioară din banii personali sau ai firmei și merită să ii fie acordat timp suficient și să fie tratat cu amabilitate de fiecare dată când trece pragul firmei.

Nu recomand partea de vânzări din Baia Mare, dar recomand mașinile Toyota de care am fost foarte mulțumit.
Friedi Krisch
Friedi Krisch5 ani în urmă
Servicii de foarte bună calitate. Consultanță de excepție - am primit autoturismul perfect pentru mine la un preț foarte bun.
Rodica Muresan
Rodica Muresan2 ani în urmă
Am avut cea mai frumoasa experienta!
Am cumpărat frumoasa masina
C-HR. Mulțumim 🤗
Ioan Tand
Ioan Tand2 ani în urmă
Super servicii .Atitudinea personalului :deosebit de interesat de nevoile clienților căutând rezolvarea problemelor în timp rezonabil.Comunicarea post servicii mai poate fi îmbunătățită.Dar pe total nota 9,50.
Locații recomandate