/Maramures/Service auto

Echilibrare Hunter cu rolă si laser / Unghi de fuga Hunter 3D / îndreptare roti Baia Mare

Strada Vasile Lucaciu 136, Baia Mare 430432, România

Echilibrare Hunter cu rolă si laser / Unghi de fuga Hunter 3D / îndreptare roti Baia Mare
Service auto
4.6
214 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6X+VF Baia Mare, România
+40 749 252 164
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Vlog
Alex Vlog2 ani în urmă
Va mulțumesc mult pentru tot sunteți profesioniști tie Ciprian și familiei tale ,totodata și lui Alexandru un om cu foarte mult bun simț si dedicarea necondiționată .

Atenția și sprijinul vostru mi-au fost foarte dragi si m-au făcut sa ma simt in siguranța . Vreau sincer să va doresc mult succes in tot ceea ce faceți .

Cu drag Alexandru
Marian Calin
Marian Calin2 ani în urmă
Un atelier cu echipamente premium, servicii ireprosabile, felicitari colectivului.
A Stf
A Stf2 ani în urmă
Oameni faini, comunicativi și profesioniști. Mi-au oferit o mulțime de explicații la serviciile oferite. Aparatură de ultima generație. Recomand cu încredere! Cei mai buni în domeniu!
Popescu Ciprian
Popescu Ciprian2 ani în urmă
Recomand cu drag! Aparatura moderna, personal calificat si muuult bun simt! Pe mine m-au castigat ca si client permanent, desi am de condus 2h pana la ei ;)

Am venit special de la Cluj pentru verificare roti si reglaj directie. Nu puteam sa trec de 120km/h fara sa imi joace volanu in mana. Am realizat la Cluj doua echilibrari inainte si fara success, ceea ce ma facea sa ma gandesc ca am alte probleme la masina(inlocuit recent planetara si cardan, lucruri ce pot genera vibratii urate). Precizez ca reglajul s-a facut cu acelasi aparat la Cluj intr-un mod basic/banal, lipsind total cunostintele tehnice ale operatorului.

Echilibrarea realizata la Yokohama Service m-a scapat de acel tremurat in volan. Avand cunostintele tehnice necesare, au identificat si remediat problemele foarte usor. In cazul meu vibratiile erau produse de anvelope, folosindu-se datele furrnizate de aparat, acestea au putut fi rearanjate pe janta in pozitia corecta.

Legat de reglaj directie, pot spune ca aparatul merita toti banii. A fost cel mai usor reglaj realizat, tehnologia face diferenta. Ca o paranteza, in Cluj nu am gasit loc de reglaj la care sa nu fiu nevoit sa ma intorc cu volanul stramb sau cu faptul ca masina trage intr-o parte. Si de multe ori plecam cu ea asa si dupa 3-4 reglaje.

NU este ieftin, dar nici scump. Pot spune ca sunt preturi de Cluj :).
Emil Burzo
Emil Burzo2 ani în urmă
am fost pentru o geometrie și am găsit oameni pasionați, echipament profesional, e așa cum trebuie
Marius Ispas
Marius Ispas2 ani în urmă
Aparatură profesională. E unul dintre cele doar câteva service-uri din țară (cred că acum sunt în mai puțin de 10 localități) care dispun de un aparat de diagnoză Hunter GSP9700 Road Force Touch (nr. 1 în lume), care măsoară abaterile de conformitate ale pneurilor prin simularea rulajului pe carosabil (pe roată este presat un cilindru metalic, cu o forță de cca 450-550 kg).
În plus, service-ul este dotat cu un echipament pentru spălarea jantelor, extrem de util înainte de montare și echilibrare.
Personalul este amabil și bine pregătit, iar patronul e de-a dreptul pasionat de meseria sa și cunoaște totul cu privire la anvelope și jante.
Diagnoza cu aparatul Hunter e absolut necesară în cazul anvelopelor de la 18 inch în sus, mai ales dacă au flancul foarte îngust.
Ionut Caraba
Ionut Caraba2 ani în urmă
Am schimbat cauciucurile de iarna la ei si am facut si geometria. Foarte multumit, au lucrat foarte profi, mi s-a explicat ce s-a facut la masina, mi-au dat raportul aparatului inainte si dupa. Recomand cu incredere.
Andras Longaver
Andras Longaver2 ani în urmă
Calitate la standarde inalte. De 10 ani sunt client si nu as alege alt service nici daca ar fi gratuit. Sunt cei mai buni in ceea ce fac!
Locații recomandate