/Maramures/Service auto

SERVICE AUTO LETADY S.R.L.

Strada Victoriei 156B, Baia Mare 430077, România

SERVICE AUTO LETADY S.R.L.
Service auto
4.9
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG5H+V3 Baia Mare, România
+40 262 349 209
auto-rom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cata604
Cata6042 ani în urmă
Foarte seriosi! Sunt client de cativa ani la Letady
Pety and Rebecca
Pety and Rebecca2 ani în urmă
Service auto foarte bun cu mecanici profesionisti sunt vrea 5-6 mecanici lucreaza foarte rapid la un pret acceptabil recomand cu incredere
Pensiunea Pictorilor
Pensiunea Pictorilor2 ani în urmă
Unul dintre angajații noștri a lovit o mașină. Cei de la Letady ne-au oferit un preț foarte bun și o lucrare de calitate. După cum au afirmat și ceilalți clienți, vopsitorul (Nicoară sau ceva de genul) este foarte priceput. A nimerit culoarea, iar îmbinările sunt la fel ca înainte de incident. Cu siguranță vom reveni.
Bianca Suciu
Bianca Suciu2 ani în urmă
Am observat inaintea unui drum lung ca becul de pe dreapta(faza scurta) si cel din spate stanga(pozitie) nu mai functioneaza. Am mers la acest service unde domnul Nicoară le-a schimbat foarte repede, eu fiind pe graba. Raport calitate/pret excelent, ii recomand cu mare drag.
Vasile bodea
Vasile bodea2 ani în urmă
Personal prompt si foarte amabil
Tudic Nati
Tudic Nati4 ani în urmă
Aduc masina la revizii sau orice alte reparatii din 2018 si de fiecare data am fost extrem de multumit! Nu am primit nicio teapa si totdeauna am mers linistit la ei stiind ca nu voi fi furat cu nimic. In functie de gravitatea situatiei imi spun daca se baga sau nu sa faca reparatia astfel incat sa iasa perfect. Baietii nu lucreaza pe jumatati de masura sau superficial! Recomand cu mare incredere!
Pensiunea Pictorilor
Pensiunea Pictorilor2 ani în urmă
Folosim serviciile celor de Letady pentru toate mașinile noastre. Suntem foarte mulțumiți! Domnul Nicoară este cel mai bun vopsitor din Baia Mare!
Radare Maramures Grup
Radare Maramures Grup2 ani în urmă
Recomandăm serviceul Letady SRL. În urma unui sondaj pe grup, membrii au votat Letady SRL pentru cele mai bune servicii de tinichigerie.
Locații recomandate