/Ilfov/Service auto

GAS ITP Statie ITP Corbeanca

Șoseaua Unirii 325, Comuna Corbeanca 077065, România

GAS ITP Statie ITP Corbeanca
Service auto
4.8
172 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H2RH+J6 Comuna Corbeanca, România
+40 722 213 935
gas-itp-corbeanca.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Pantazi
Nicolae Pantazi2 ani în urmă
Profesioniști,serviabili Un spatiu curat și atrăgător.
Frumos.Felicitări
Gheorghe Gainariu
Gheorghe Gainariu2 ani în urmă
In urma unei discutii la tl. mi sa comunicat un pret de 150 ron pentru un ITP la un scuter asa ca am renunțat!
Art Joolfy
Art Joolfy3 ani în urmă
Cred ca sunt cei mai buni cu care am colaborat. Amabili, profesionisti, asa cum trebuie. Am reparat la ei pana acum trei masini si mereu suntem multumiti de experienta. Cinci stele binemeritate de la noi!
Andreea Madalina
Andreea Madalina2 ani în urmă
Fac ITP-ul de 2 ani la Gas ITP. O echipa foarte organizata și cu mult bun simt. Vin din Bucuresti special pentru ei. Sunt profesioniști. Sper sa sa mențină in continuare la fel. Succes!
Tita Laurentiu Danut
Tita Laurentiu Danut2 ani în urmă
Profesioniști doritori sa te ajute în orice situație. Recomand stația ITP și service, de unde nu pleci ,,în condițiile în care nu te pot ajuta,, fără o idee unde sa îți rezolvi problema și mai mult care e problema exacta pe care o ai
Razvan Mos
Razvan Mos2 ani în urmă
Un sevice foarte bun. Am facut programare pentru o revizie si am fost placut surprins cum sa desfasurat . totul. Personalul a fost foarte amabil si mecanicii adevarati prefosionisti.Masina a fost gata exact in timpul estimat la receptie.
Totul a decurs bine si recomand cu incredere acest service.Cu siguranta voi revenii si pentru reviziile viitoare.
Adrian Adrian
Adrian Adrian2 ani în urmă
Mecanicii care se ocupa de reparatii sunt destul de buni. Managementul a rămas tot de "Berceni-Leordeni". Chiar și cu programare daca are de efectuat lucrări mai bănoase (chiar se lauda cu ce clienți cu parcuri auto îi calcă pragul), îți vei pierde programarea sau vei auzi scuze de genul că nu se găsesc piesele sau s-au pierdut/încurcat comenzile de piese sau mai rău că nu ai programare (in condițiile in care cu o săptămână în urmă ai discutat despre ziua și ora la care sa fie mașina la locație). Deasemenea termenele nu se respecta din aceleași motive de mai sus, chiar daca azi se jura că mâine e gata - mâine vei auzi o alta scuză, urmată de o alta promisiune.
Stefan Tiberiu
Stefan Tiberiu2 ani în urmă
Am fost la Gas service cu masina mea ( un Audi a6)pentru a schimba articulatiile fata si o revizie completa.Oamenii au dat dovada de profesionalism ,au aparaturi si testere moderne,serviceul este foarte curat iar preturile foarte bune comparativ cu cele din Bucuresti !! Recomand cu incredere
Locații recomandate