/Ilfov/Service auto

GTS AUTO

Şoseaua Olteniţei 207, Popești-Leordeni 077160, România

GTS AUTO
Service auto
4.2
139 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
95CM+92 Popești-Leordeni, România
+40 729 007 481
gts-auto-car-service.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gaston Valentino
Gaston Valentino2 ani în urmă
Bătaie de joc: când au văzut că nu voi repara mașina la ei pe RCA, mi-au scos copiile actelor mele ( pagubitul) din dosarul de dăună dand vina pe asigurator.... m-am trezit cu dosarul respins astfel de către asigurator, și mult timp pierdut. Puteți evita acest service cu multă ușurință!
Cristina Cristina
Cristina Cristina2 ani în urmă
A fost ok. Am dus masina dimineata, chiar fara programare si dupa masa am luat o cu reparatiile facute. Comunicare buna.
Costi V
Costi V2 ani în urmă
Atidudine de ...., te trateaza cu scarba desi le vorbesti respectuos. Asa se intampla cand tot ce faci faci doar pentru bani.
Mihai Iordache
Mihai Iordache3 ani în urmă
Nu ar merita nici macar o stea.Iti faci programare pentru o anumita ora,ajungi la ora stabilita ,astepti 10 minute pana te baga cineva in seama ca ulterior sa iti spuna seful de service ca nu se mai poate astazi din pacate ca au alte masini la care lucreaza.
Traian Jipa
Traian Jipa4 ani în urmă
Un service pe care il recomand cu incredere. Aici am intalnit o echipă de oameni pregătiți, săritori si nu cumva sa pleci nemulțumit. ( Service pentru Audi A4 )
Ilie Petrescu
Ilie Petrescu4 ani în urmă
Salut. Sunt nevoit sa las si eu review negativ.
Sunt tipul de client care a ajuns la GTS in baza reviewurilor si ma simt dator sa aduc la cunostinta altora ca mine ca poti pleca si nemultumit de la ei. Probleme intampinate:
- Durata. Am intrat in service la 9 30 (aprox), cu programare. Si am plecat la 16 30... Adica a durat 7 ore, pentru ca cel care a facut constatarea si cel care s a ocupat de reparatie au fost 2 pers diferite, iar primul nu i-a explicat celuilalt ce are exact de facut, lipsa de comunicare. La ora 14 cand am mers sa iau masina, era in parcare cu statut de "gata", insa cand am deschis capota am constatat ca 2 din 3 lucruri nu erau facute. A trebuit sa le indic si sa mai astept cum ziceam pana la 16:30.
- Pretul. La constatare mi s a calculat 50 lei piesa si 200 manopera. Pana la sfarsitul zilei au mai trebuit niste piese (asta nu am cum sa verific daca chiar trebuia, posibil sa fi fost cu adevarat nevoie), iar manopera a crescut la 270+tva. Am venit cu asteptarea de a plati 250 lei, am platit 540.

Nu mi s au parut atat de buni si nu am inteles de ce lumea ii lauda... probabil rude, prieteblni care lasa review.
Sper sa fie de folos altora. Nici nu vreau sa le fac baietilor nume rau, dar trebuie invatat ca, clientul este client si cand iti spune ca nu este multumit, indicat ar fi sa se ia atitudine, insa ei nici nu am tinut cont si nici nu le a pasat ce spun.
Bogdan Alecu
Bogdan Alecu2 ani în urmă
Am avut de schimbat o bara la ei pe asigurare. Prima oara am observat ca era vopseaua sarita intr-o parte, probabil au lovit-o cand au prins-o. S-au oferit sa o revopseasca gratuit, insa nici a doua oara nu au facut treaba buna. Vopseaua are puncte unde s-a umflat si e deja putin sarita intr-un colt..
Costiuc nicolae
Costiuc nicolae2 ani în urmă
Lucrurile nu sunt facute in mod transparent. Este posibil sa aveti experiente de genul : Lucrarea dumneavoastra costa 100 de ron dar cand o sa cereti factura vi se va spune ca trebuie sa platiti in plus. "TVA ul pentru manopera. "
Locații recomandate