/Ialomita/Service auto

CAR4ME AUTO S.R.L

Strada Independenței 4, Slobozia 920096, România

CAR4ME AUTO S.R.L
Service auto
4.3
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H97F+CG Slobozia, România
+40 736 650 891
car4me-auto-srl.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Silviu Comsa
Silviu Comsa2 ani în urmă
Profesioniști băieții,sunt foarte mulțumit de servicii!! Amabilitate și seriozitate,nu am mai văzut la vre un service așa ordine și curățenie!! Nu pot decât să recomand 100% 👌
Iulian Dragomir
Iulian Dragomir2 ani în urmă
Buni profesioniști, recomand.
George-Cristian Ivan (Geo)
George-Cristian Ivan (Geo)2 ani în urmă
Recomand
Pop Andrei
Pop Andrei2 ani în urmă
Excelent, sunt din Sibiu, băietii au trimis platforma după mine și mi-au reparat mașina următoarea zi, excelent
Cristian Marin
Cristian Marin4 ani în urmă
O panarama de service.. au schimbat pe ghicite piese de la motor că sa ajunga la un banal egr care trebuia curățat sau înlocuit.. in situația în care li s-a spus care este problema.. și la niste preturi umflate peste noapte.. îmi spune că mă costă 250 de lei după ce plătisem deja pentru un furtun schimbat 300 de lei si a doua zii a costat 680 de lei.. niste japcari.. fugiți de acest asazis service..

Da prietene îți dau și explicația despre care spuneai ..pe un tester simplu un OBD, îmi arată o eroare: P0490 care, tradus este o problema la EGR.
Asta v-am spus când am adus mașina la voi.. voi ați schimbat 4 piese la motor prin eliminare să ajungeți să schimbati un EGR.. care tu cu gura ta ai spus că ati încercat să-l curețati cu șurubelnița.. ce fel de mecanic ești daca afirmi asta? cum sa cureți un EGR cu șurubelnița?. Și referitor la mașină ..nu mașina pe care o conduce da valoare unui om ci bunul simț..
Alexandru Emilian
Alexandru Emilian6 ani în urmă
Mecanici buni si destul de rapizi in lucrari, însă as nota câteva minusuri legate de calculul pentru manopera lucrarilor si pretul de "comercializare" al pieselor.
SCHIMBAT EGR GOLF 6 ;
- Pret piesa 1850 lei ( unde pretul minim al pietei este de 1580 lei, cod 03L131512DQ - OE)
- Pret manopera 750 lei
(garantie 24 luni, cu piesa furnizata de catre unitate).
Încă o dată punctez; Mecanici buni !
Preturi cam PIPERATE pentru un oraș atât de mic !
Nicolae Bubui
Nicolae Bubui2 ani în urmă
Am batut TOATE service-urile mizerabile din Slobozia, pana am gasit CAR4ME, de care, VA JUR, am ramas IMPRESIONAT din toate punctele de vedere: amabilitate, pricepere, atitudine pozitiva catre client, profesionalism,...
Pot doar sa acord respectul meu absolut fata de patronul acestui service si fata de modul cum am fost tratat, dar si de viteza si calitatea lucrarilor executate!
In timp ce la alte service-uri din Slobozia sefii si muncitorii se scobeau intre masele si se scarpinau undeva,..., la acest service, CAR4ME, am gasit oameni plini de responsabilitate, amabilitate si profesionalism!
NICIODATA, dar niciodata, daca voi mai avea probleme cu masina, nu voi vizita in Slobozia, alt service decat CAR4ME!
Va multumesc domnule Marian!
RECOMAND 100%!
John Dragomir
John Dragomir2 ani în urmă
Am avut o problema pe A2, iar dupa ce am sunat la 3 service-uri din Sobozia, care m-au refuzat ca nu am programare, ei au fost singurii care au spus ca se uita si ma ajuta. Dupa ce au sunat la toti furnizorii(unde nu au gasit piese), au mers la un parc de dezmembrari, mi-au gasit piesa necesara si m-au ajutat sa plec cu masina in stare buna.ii recomand cu mare drag, mecanicii sunt super ok!
Locații recomandate