/Ialomita/Service auto

Speed Service

dn 107 2a, Slobozia, România

Speed Service
Service auto
4.4
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H87Q+Q3 Slobozia, România
+40 766 669 765
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lucian Ghita
Lucian Ghita2 ani în urmă
(Tradus de Google) super rapid dacă eficient

(Original)
Super rapid si efficient
Emanoi Popescu
Emanoi Popescu2 ani în urmă
Dimache ionut
Dimache ionut2 ani în urmă
Stefan Dan
Stefan Dan2 ani în urmă
(Tradus de Google) Dacă sunteți în căutarea vitezei, a prețului corect, a calității și a muncii bine făcute, acesta este locul potrivit.

(Original)
If you are looking for speed, fair price, quality and jobe well done this is the place.
Marian Bucur
Marian Bucur4 ani în urmă
Din pacate, am dus masina la reparat la acest sevice. Dupa ce a pus testerul, mi s-a spus ca e injectorul. Am dus sa schimbe injectorul,mi s-a spus ca nu tine presiunea pe cilindru. Apoi a desfacut-o si mi-a zis ca e fisura pe supapa de evacuare. Au schimbat supapele, au remontat-o si nu merge, cica ar fi fisura pe chiulasa. Sa o trimitla Bucuresti la verificare, iar daca e fisurata sa o schimb, insa nu stia sigur cine verifica. Am intrebat daca ar putea sa fie o alta cauza, mi-au spus ca in afara de chiulasa, nu ar mai sti alta cauza (mecanicul nu era de acord cu sefu, stia si alte cauze).Toate la pret de Bucuresti. Pana la urma am ajuns si cu banii luati si cu masina mai rau decat am dus-o. Am uitat sa scriu ca am intrebat daca are ceva daca merg cu ea asa, mi s-a spus ca nu, la vreo 20 de km ceda la relanti, ca mai apoi sa cedeze de tot.
Daniel Anghel
Daniel Anghel4 ani în urmă
Oameni extraordinari și super de treabă! Profesioniști și săritori, eu sunt din Bacău și am rămas în pană (alternatorul) in Slobozia, mi-au rezolvat problema in aceași zi și la un preț foarte bun. Mulți ar trebui sa ia exemplu de la voi. Profesionalism și empatie față de client. Bravo ! Succes in continuare!
Adriana Pirvu
Adriana Pirvu4 ani în urmă
Cei mai buni recomand cu drag pentru ca mi-au reparat mașina în cel mai scurt timp sa pot ajungein Germania. Mulțumesc foarte mult echipei sunt niște profesioniști.
Adrian Singuraticu
Adrian Singuraticu2 ani în urmă
👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
Locații recomandate