/Harghita/Service auto

Scut Protection

Strada Lemnarilor, Odorheiu Secuiesc 535600, România

Scut Protection
Service auto
4.6
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8884+7C Odorheiu Secuiesc, România
+40 752 964 250
scutmotor.co
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Attila kovacs
Attila kovacs2 ani în urmă
Foarte performant recomand tuturor posesorilor de auto
Paul O
Paul O4 ani în urmă
Lucreaza cu FanCurier, la telefon mi-au spus ca stiu ca FanCurier nu prea livreaza in Cluj-Napoca, iar cand livreaza au mari intarzieri foarte mari (de saptamani sau luni), cu indiferenta au livrat tot cu FanCurier. Nu ii intereseaza sa ajunga la timp produsul comandat, lipsa totala de profesionalism. Prefera ca produsele sa le fie nelivrate sau returnate, pentru ca nu le poti astepta la nesfarsit. Cand trimit cu FanCurier in Cluj este ca si cum nu trimit comanda.
Cristian Cazacu
Cristian Cazacu4 ani în urmă
Scutul este de calitate, dar nu 100% compatibil după cum susțin ei. Eu am rămas cu șuruburi din cauză că nu le-am putut pune la loc din lipsa unor gauri. Ei sunt conștienți de acest lucru doar ca nu informează clienții.Verificați înainte de a-l comanda.
Cardas cristi
Cardas cristi5 ani în urmă
Sunt super încântat, acum chiar am scut la mașină. După cum știu posesori de Toyota Avensis, mașina asta e cam joasă pe partea din față și mai tot timpul o "atingi" pe drum cu denivelări . Azi , am montat noul scut și de acum o să merg cu mai puțin stres. Scutul s-a potrivit perfect, e foarte robust și făcut cu simț se răspundere, față de plasticul ce-l aveam inainte!
Recomand oricui !
Daniela Ristea
Daniela Ristea5 ani în urmă
Scutul Opel Combo C, nu a fost bun, a trebuit sa iau putin din el in dreptul suportului antibalans, gura de vizitare nu este unde trebuia. Sa mai studiați un pic modelele.
Laurentiu Ulescu
Laurentiu Ulescu2 ani în urmă
Foarte mulțumit de seriozitatea și promptitudinea de care au dat dovadă. Au ținut cont inclusiv de dorința mea de a nu trimite coletul prin FanCourier. De asemenea, sunt foarte mulțumit și de calitatea scutului primit. Tineti-o tot așa! Vă mulțumesc.
Protection Scut
Protection Scut2 ani în urmă
Foarte tare baieti.
Diana Bartalis
Diana Bartalis2 ani în urmă
Produse super bune
MERCI Sut protection Srl
Locații recomandate