/Galati/Service auto

NEXXON - GALATI

Drumul de Centură 1B, Galați 800248, România

NEXXON - GALATI
Service auto
4.2
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2Q5+22 Galați, România
+40 799 000 046
nexxon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin M
Catalin M2 ani în urmă
Astazi, 27 decembrie 2021, am facut rezervare pentru schimb de anvelope, cu anvelope aflate pe stocul firmei, Vrand sa ma asigur ca pana ajung, anvelopele nu sunt vandute altui doritor, am revenit cu telefon, am rugat a fi rezervate pentru ora stabilita...si degeaba. Doamna care se ocupa in aceasta zi de programari la ora stabilita, senina m-a informat ca un coleg intre timp le-a vadut. Si nu veneam din Galati...pacat de baietii din atelier, dar cu un astfel de profesionalism la programari, probabil dispar clienti. Nu as fi scris recenzia, dar doamna in cauza, nici macar scuze nu a stiut sa ofere, ci doar expresia "m-a facut colegul"
Ionut Mangalea
Ionut Mangalea2 ani în urmă
Cei mai buni din Galati. Se respecta programul, lucrare realizata ca la carte, prezoane stranse cu cheia dinamometrica de Stefan, ceea ce n.am vazut in Galati nicaieri. Recomand.
Mihaita Palade
Mihaita Palade2 ani în urmă
Profesionalism , recomand cu încredere, foarte rapid și eficient fără programare, eu personal am fost îndrumat și ajutat de mecanicul George . Oricând o să mai am ceva de făcut la mașină tot la această firmă am să revin.
Avitech avitechgl
Avitech avitechgl2 ani în urmă
Am schimbat la ei brat de suspensie, si nu mi-au strans Suruburile. Am revenit de 2 ori, si pana la urma s-a rezolvat. Nu mai venim niciodata aici. Mecanicii sunt prost pregati. se contrazic continuu.
Ionut Moldoveanu
Ionut Moldoveanu2 ani în urmă
Salutare,
Nu stiu cat timp le ia celor care schimba doua anvelope noi cu cele vechi plus echilibratul lor dar in esenta am avut nevoie sa imi schimb anvelopele si pt ca mai era 30 min pana la sfarsitul programului mi au sugerat sa vin de luni dimineata pt ca atunci au timp.
Nu recomand.
Adrian Samoila
Adrian Samoila2 ani în urmă
Profesioniști din toate punctele de vedere, programare imediată, comanda conform descrierii produselor, iar serviciul suport clienti promt. Recomand cu incredere!
Nicolae Ion
Nicolae Ion2 ani în urmă
Comandat și rezervat set anvelope Vredestein telefonic. Confirmare din partea firmei să merg la service.
Personal amabil.
Montaj rapid, preț excelent ! Mulțumim.
Nicu Sampetru
Nicu Sampetru2 ani în urmă
Când am fost și am schimbat roțile de iarnă în momentul când am achitat băiatul de acolo mi-a spus că nu funcționează casa de marcat și nu îmi poate da bon fiscal. Mă întreb ce a făcut cu banii...Marian spunea că îl cheamă..
Locații recomandate