/Galati/Service auto

BOGCAR QUALITY S.R.L.

Drumul de Centură 56, Galați 800402, România

BOGCAR QUALITY S.R.L.
Service auto
4.1
178 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2M4+9M Galați, România
+40 236 310 067
bogcar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
DOXAR GmbH
DOXAR GmbH2 ani în urmă
Am reparat Motor de T5 dar nu a fost făcut bine. Prima oară a fost montat ceva greșit, iar a doua oară a fost stricată o garnitură de la evacuare. După doua săptămâni a trebuit desfăcut și reparat din nou. Mai au de învățat.
Tata iulian
Tata iulian4 ani în urmă
Am cerut la ora 09:00 preț pentru o distribuție piese plus montaj! Prețul ca peste tot dar am fost servit imediat, la ora 9:15 intrat pe rampa, la ora 14:00 terminat! Nu am dat cinci stele pentru că pe factura nu sunt trecuti producătorul pieselor și nu este nimic pomenit de garanție! In rest toate bune, nu se evidențiază cu nimic fața de celelalte service-uri din Galați! Ca și preț am platit 1080ron. Mă declar mulțumit și recomand dacă cumva nu găsiți loc pe la alții aici e posibil sa fiți serviți imediat și pe loc!! Spor!
Martin Astefane
Martin Astefane4 ani în urmă
Am făcut la acest service un bmw 530xd e60 cu multe probleme nimeni nu îi dădea de cap vibra toată mașina când puneam frâne, nu pornea la frig decât foarte greu, bătea din orice poziție am fost pe la frontal și pe la zetec toți au zis că este de la cutia de transfer, am schimbat cutia de transfer mașina se comporta la fel și de fapt erau un rulment la cardan care la viteză mare bătea în caroserie.
Am fost la ei la constatare și mi-au găsit rulmentul praf, cardanul nu era la punct era sucit, din cauză că era sucit mi-sa stricat și crucile, am schimbat discuri față spate plăcuțe bujii incandeșcente cu demontat admisie și egr, revezie completă cap coadă. Am făcut la ei toată mașina la mecanicul marian puștiu tot ce mi-a zis am făcut și mașina merge 100 la 100 cu trebuie, servis curat angajati de treaba, preturi bune condiții excelente, merită încercat recomnand 100 la 100.
Enache gabi
Enache gabi4 ani în urmă
Cel mai tare service din sud est ul Romaniei
în ultimii doi ani am reparat la ei nenumărate mașini și sunt foarte mulțumit. Mereu prompți, lucrări făcute foarte bine și fără probleme, la prețuri foarte bune! Cum spuneam: CEL MAI TARE SERVICE DIN SUD EST-UL ROMÂNIEI!!
Baciu Livioara
Baciu Livioara2 ani în urmă
Multumesc ptr promtitudine si seriozitate. Am ales firma dumneavoastra datorita recenziilor de pe forum si mi- ati intrecut asteptarile. Am predat masina pe 28 dec cu ambreiaj defect plus alte probleme, iar pe 29 am ridicat- o cu toate problemele rezolvate la jumatate din pretul cerut in alta parte. Nu speram simcer sa o vad pana dupa Revelion! La multi ani!
Cristian Taietu
Cristian Taietu2 ani în urmă
Un service deosebit unde poți să-ți alinți mașina și să stai liniștit deoarece băieții vor depune un efort imens pentru a remedia orice problema.
Am avut trapa spartă la un Golf 4, in câteva ore aceasta a fost înlocuită și furtunele de scurgere curățate de cioburile de sticlă, mi-au dat siguranță că pe lângă funcționarea trapei noi in parametrii, nu se vor înfunda furtunele și nu voi avea apă in mașină ( cum se întâmplă des in urma la ce trapa este spartă )
Deja a trecut mai bine de un an și trapa funcționează ca din fabrică. Foarte mulțumit, recomand cu încredere.

Parcă bate ceva, troncăne pe-ascuns
Ai vrea să meargă motorul ca și uns?
Dacă mașina îți face viața calvar
Nu te mai gândi, Vină la BOGCAR
George Posircaru
George Posircaru2 ani în urmă
5 service -uri mi-au cerut ptr schimbarea unui bec faza scurtă la o skoda între 100 și 185 lei, ei au cerut 25 lei. Oameni corecți, care nu inteapa clientul.
Sebastian Costache
Sebastian Costache2 ani în urmă
Experienta placuta la service si de incredere. Profesionali, eficienti, rapizi si in egala masura calitatea ireprosabila a operatiilor. Recomand cu caldura.
Locații recomandate