/Dolj/Service auto

Toyota Craiova • TOPSERV Motors

Calea București nr 139/6, Craiova 207450, România

Toyota Craiova • TOPSERV Motors
Service auto
4.3
249 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8V7W+33 Craiova, România
+40 372 716 300
craiova.toyota.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin Pagea
Cosmin Pagea2 ani în urmă
Foarte multumit, personal calificat foarte bine si cu experienta buna, la receptie fetele sunt de nota 10, atmosfera placuta,recomand cu incredere
71 Cornel
71 Cornel2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal foarte amabil !
ADRIAN FRANȚ
ADRIAN FRANȚ2 ani în urmă
S-a făcut o constatare rapidă, urmează comanda de piese și schimbare, Revin cu informații 🤔🙂👌
Claudia Angel
Claudia Angel3 ani în urmă
Personal super amabil,servicii de calitate!
Claudia Bistriceanu
Claudia Bistriceanu2 ani în urmă
Buna ziua,
Parintii mei incearca sa cumpere o masina noua de la aceasta sucursala. Au facut plata si trebuiau sa primeasca masina dar dintr-un motiv sau altul li se spune ca nu se poate scoate factura fiscala si ca pot sa ia masina fara factura. Cum este posibil ca la o reprezentanta oficiala Toyota sa nu se poata scoate factura fiscala si sa se propuna sa ia masina fara acte? Din nou, plata a fost facuta, tichetul pentru rabla a fost depus de o saptamana iar masina asteapta in curtea dealershipului si pur si simplu li se spune ca nu se poate scoate factura fiscala.
Cum este posibil asa ceva?
Cătălin-Dumitru Udrea
Cătălin-Dumitru Udrea2 ani în urmă
Personal mereu amabil și profesionist, indiferent de exigența și pretențiile clienților. Atmosfera din sala de așteptare este una calmă, cu cafea și băuturi răcoritoare la discreție.
Mitroi Nicolae
Mitroi Nicolae2 ani în urmă
Complet dezamagit! Am cerut montarea unor senzori pe masina, fiind taxat cu 1200 Ron, asta in conditiile in care pe masina s-au montat niste chinezarii de 200 Ron care nici macar nu se integreaza cu masina. Am venit cu masina din Germania, cu revizia facuta, uleiul fiind galben ca mierea. Dupa aprox 3000 de km am fost in reprezentanta pentru ca venise vremea de revizie. Intre timp uleiul prinsese o culoare maronie. Iau masina din service, cu ulei maroniu. Concluzia o trageti singuri. Doamna de la receptie e din alt film, abia am reusit dupa multe insistente si intrebari puse sa obtin informatiile de le voiam. Am cerut sa mi se monteze o alarma pe masina si mi sa raspuns ca dumnealor nu monteaza. Intreb perplex, nu va suparati si atunci cu alarma din vitrina de prezentare ce e? La care raspunsul este genial "Pai noi nu mai montam de 4 ani alarme, dar am uitat sa o scoatem de acolo".
Sorin enii
Sorin enii2 ani în urmă
Cel mai penibil service in care am pus piciorul vreodata! Masina in garantie, dar refuza sa schimbe piesa, invocand motive aberante! Pierdut doua ore ca sa plec cum am venit! Nesimtire totala!
Locații recomandate