/Dolj/Service auto

Service Ford Plusauto

Calea București Nr. 115, Pielești 207450, România

Service Ford Plusauto
Service auto
3.2
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8W7M+W3 Pielești, România
+40 251 438 225
fordplusauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Onescu
Bogdan Onescu2 ani în urmă
O lipsa totala de profesionalism, am ajuns în service pentru o banala revizie, și am plecat cu pragurile îndoite și un flaps de la bara fata rupt, nu va recomand sa ajungeți la acest service. Din păcate un mare minus pentru Ford. Păcat😔
Iulian Ontica
Iulian Ontica2 ani în urmă
Cu tot respectul cuvenit pentru această reprezentanta, pentru marca Ford și oamenii care lucrează aici, am venit cu un Ford Focus 2016 cu funcția My Key activată.
- Cu testere de reprezentanță și profesioniști specializați doar pe această marcă Ford, nu au reușit.
Indiferent cât as fi vrut să plătesc.
- Ce este foarte wow, este că băieți care nu lucrează în reprezentanță, care nu sunt specializați doar pe marca Ford, reușesc să o repare în stradă, ( fără să mai fii nevoit sa faci atâția zeci sau sute de km pina la reprezentanță), și pe niste prețuri ..... poate 5% din prețul cerut de reprezentanta.
Așa că......
Dina Catalin
Dina Catalin2 ani în urmă
Preturi mari care nu justifică calitatea lucrărilor!
In general PLUSAUTO sunt tepari, indiferent ca e vorba de Craiova, Slatina, Alexandria, Severin si pe unde mai au ei reprezentante.
Mihai Safta
Mihai Safta4 ani în urmă
Personal slab calificat și fără bun simt. Am adus un Ford focus cabrio cu mici probleme la decapotare și pt diagnoza motor. Am luat mașina după 20 și ceva de zile, timp în care mi-au schimbat bujiile, mi-au stricat de tot decapotarea si mi-au dat-o cu luneta pusa aiurea. De departe cel mai slab service din Craiova.
Oprica Dan
Oprica Dan4 ani în urmă
Incercati sa evitati acest service. Personal foarte arogant si slab pregatit. Eu personal m-am dus cu masina defecta in garantie si am plecat cu ea de acolo in aceeasi stare (la ei merge bine) si la final ma pun sa platesc constatarea. Cand le-am aratat filmarea cu defectul ridicau din umeri repetandu-mi ca la ei a mers bine.
Cristian Nilca
Cristian Nilca2 ani în urmă
Au schimbat uleiul la motor (sesizare la bord, mașină cumpărată de 10 luni, 24.000 km) dar filtrul de ulei nu!
Mi-au zis că la schimb prin extracție nu e necesar și schimbarea filtrului.
Nu cred ca e corect ce au făcut.
Cristi
Cristi2 ani în urmă
Evitați acest service!!! Personal neprofesionist, habar nu au ce trebuie să facă,nu au niciun pic de bun simț! Merg pe principiul " timpul trece leafa merge ".Am fost cu un Ford Kuga cu probleme la aerul condiționat și au constatat că e un fir întrerupt pe instalația electrica și ca trebuie sa demonteze jumătate din mașină și ca durează 1-2 săptămâni când de fapt era din modulul de la ventilator-simplu ca bună ziua-.Personal slab calificat! O stea e prea mult... Aaaa și cât am așteptat acolo (5-6 ore) au mai venit 2 clienți care au avut mașinile acolo și au făcut scandal că le-au fost deteriorate autoturismele...Evitați!
Octavian T
Octavian T2 ani în urmă
Sub orice critica. Aroganti si neprofesionisti. Se poarta jalnic cu clientii. Le spui tu ce are masina si ei te prostesc in fata. Nu recomand!
Locații recomandate