/Dolj/Service auto

AD Garage Autozon

Malu Mare Str. Henry Ford (fosta, Strada Caracal nr. 21, Craiova, România

AD Garage Autozon
Service auto
3.2
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7VP3+J4 Craiova, România
+40 251 510 379
autozon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Theo C
Theo C4 ani în urmă
Cele mai mari gunoaie. Am fost cu un ford focus pentru a schimba saibele de la injectoare, m-au facturat pentru schimbul saibelor de la toate cele 4 injectoare + curatare admisie si de fapt au schimbat doar 1
User google
User google4 ani în urmă
Am vopsit un spoiler spate si nu au nimerit culoare, iar cand au montat spoileru la loc au prins cu negrese desi suportii nu erau rupti, sau nu au pus toate suruburile, insa nu au stiut cum sa prinda bara. Mai mult, nici nu m-au lasat sa intru in service cand montau spoileru, pe motiv ca nu am voie, politica service-ului, ii invatam dracului cum se prinde spoilerul.
Nu recomand, feriti-va de ei!
Adrian Turturea
Adrian Turturea5 ani în urmă
Nu sunt meseriasi pot sa spun ca mai mult stica decit repara, am schimbat un rulment de presiune la ei la un nissan qasqai si cnd sa plec nu mai fumctiona zenzorul de mers inapoi radioul si mint ca se sta putin eu am asteptat 6ore dupa senzor cind mi se spune ca nu se mai gaseste in depozit cind ma programasera cu 3zile inainte sa ma prezint la ei.Sfatul meu e sa cautati alt service daca aveti nevoie
Catalin Triculescu
Catalin Triculescu5 ani în urmă
Am venit cu o simpla problema, revizia masinii, însă am plecat cu mai multe cum ar fi că nu mai mergea închiderea centralizata. Golf 5 acum 2 ani.
Adrian Damureanu
Adrian Damureanu6 ani în urmă
Am apelat la ei de cateva ori si de fiecare data au actionat rapid si cu succes. Sunt mecanici buni si in general personal amabil. As recomanda si amicilor mei.
Cristian Florin Casota
Cristian Florin Casota7 ani în urmă
Fără dubii , service-ul nr.1. După ce m-am plimbat la 20 de service-uri de "prestigiu " din Craiova și nimeni nu a vrut să se bage să schimbe o volantă la mașină cu schimbător automatic, ei au fost singurii care au vrut să o facă si au făcut-o și bine!!!!!! Felicitări!!
Andrei Rada
Andrei Rada2 ani în urmă
Am fost cu masina pentru o reparatie banala, iar dupa ce s-a uitat la motor, a inceput sa imi enumere un sir de probleme, fara a o pune pe tester, sau fara a demonta ceva anume, doar din ochii... ei mi-au spus ca totalul estimat reparatiei este undeva la +5000 de lei.
Am luat masina si am fost la un mecanic in oras, unde dupa o verificare a rezolvat problema, iar costul total a fost de 300 de lei.
Sunt tepari de prima clasa...
Gabriela Ungureanu
Gabriela Ungureanu2 ani în urmă
Am fost sa schimb o garnitura de chiuloasa sa nu mai curgă uleiul si la nici 2 luni curge mai rau ca inainte .Nu au schimbat nmc si au mai luat si bani pe ceva ce nu au schimbat
Locații recomandate