/Dolj/Service auto

Albatros Auto

Strada Dezrobirii 81, Craiova 200519, România

Albatros Auto
Service auto
4.5
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R99+W4 Craiova, România
+40 753 104 608
albatrosauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Gheorghe
Cristina Gheorghe2 ani în urmă
Rapizi și operativi. Preturi bune!
Nicusor Florescu
Nicusor Florescu2 ani în urmă
Buna ziua. Am un Astra H 1.6 și a trebuit să schimb uleiul la motor. Merg la magazin  , să spun ce doresc si domnul de la tejghea mă întreabă: este twinport ? Da, zic. Și primesc bidonul de ulei plus filtrul  ( cam scumpicel și care ulterior s-a constatat nepotrivit ) , dar de , știind  că toate prețurile cresc..... Ok , vine un domn mecanic de peste stradă și se apucă de treabă. In 5-6 minute totul a fost gata. De obicei te bucuri tare cand stai puțin la service cu mașina  , dar acum , ceva nu a fost ok. Adică timpul alocat pentru scurgerea uleiul vechi din motor nu a fost suficient. Din uleiul nou a intrat mai puțin cu 300 ml ; iar după ce am plecat  , în 5 minute mirosea in interior a ulei ars ( domnul mecanic nu a curățat eșapamentul). Dau o steluță că mai puțin nu se poate. Asta e. Nu mai merg pe acolo și nici nu recomand. Dacă exagerez, voi decideți dar nu cred. Vă mulțumesc.
Emil Ciocirlan
Emil Ciocirlan2 ani în urmă
Albatros Auto...firmă de comerț piese auto.Ceva obișnuit,ca și multe alte magazine de pe str. Dezrobirîi.Aici m-an oprit să schimb uleiul la mașină,dar am fost refuzat pt că am fost condiționat să cumpăr acele consunabile din magazinul lor.Eu le-am achiziționat dinaltă parte și am venir aici pentru că aici au pompă de absorpție pt.ulei.Dar nimeni de pe stradă nu a fost de acord să îmi schimbe uleiul fiindcă s-au vorbit comercianții între ei...Așa că am găsit cu greutate alt service auto...care avea nevoie de banii mei!
Sierrahotel
Sierrahotel2 ani în urmă
Nu sunt un service auto adevărat. Doar un magazin de piese cu garaj și elevator în spate. Pentru schimb de ulei este ok, a mers totul repede. Pentru lucrări mai complexe nu recomand, mecanicii se roagă unul de celălalt să primească ajutor unul de la altul, iar majoritatea timpului este irosit încercând să se convingă reciproc că trebuie sa termine lucrarea, sau cu înjurături reciproce fiindcă unul nu a înțeles ce a cerut celălalt (neprofesionist). Comunicarea nu e clară fiindcă personalul care se ocupă de lucrare nu vorbește cu clientul aproape nimic, apoi dacă apar nelămuriri i se adresează clientului de sus, ca și când trebuia să știe de la început cu ce probleme se confrunta personalul zilnic și în timpul lucrării de acest tip. Majoritatea lucrurilor ăstora pot fi rezolvate cu câteva întrebări la început și apoi instrucțiuni ce e de făcut mai departe după caz. În felul asta înțelege și clientul care sunt așteptarile personalului. Însă lucrurile astea nu se întâmplă, iar comunicarea e aproape 0, și toată lumea așteaptă neștiind sigur ce trebuie făcut mai departe. După ce lucrarea a fost începută, s-a constatat că nu au toate piesele de care aveau nevoie spre a o putea finaliza și au mers în partea cu magazinul sa întrebe dacă exista, după care prin vecini la alte magazine piese auto pentru a găsi piesa lipsa - pe care mi s-a cerut sa o achit separat fără să mi se arate un bon de unde a fost luată și care sa justifice că atât a costat. Lucrarea a fost terminată pana la urma, fără factură, doar cu bon de la casă. Nu recomand.
Cristi Etegan
Cristi Etegan6 ani în urmă
Prețuri destul de mari. Dar vânzătorii amabili. Servicele însă este zero. La un schimb gratuit de ulei (dacă iei uleiul de la ei) nu au așteptat să se scurgă tot uleiul din baie, așa că o jumătate de litru a rămas din cel vechi. La extragerea filtrului au lăsat să curgă uleiul pe motor, pe fire, pe tablă... Execrabil.
Cosmin V.
Cosmin V.7 ani în urmă
Ce tine de partea schimbului de ulei n-ai ce le reproșa, in schimb atelierul nou de mecanica este praf. Mecanici foarte slab pregătiți iar pe deasupra se mișca si greu.
Recomand doar schimbul de ulei aici.
Ileana Noata
Ileana Noata2 ani în urmă
Profesionalism, rapiditate si dorinta evidenta de a oferi ce este mai bine pentru client.

Aveam nevoie de un contact de opel pe care nu il aveau pe stoc si pe care l-au comandat la solicitarea mea conform datelor din certificatul de inmatriculare. In mai putin de o ora m-au sunat sa-mi spuna ca piesa a ajuns in magazin. In fata mea au desigilat cutia si au constatat, stand de vorba si cu furnizorul, ca va trebui sa mai alerg sa fac niste chei , sa pun un chip etc pentru a putea functiona; prea complicat pentru mine. Mi-au propus sa iau o varianta (nu era pentru modelul masinii mele dar se potrivea) de aproximativ 7 ori mai ieftina spunandu-mi ca nu e nicio problema chiar daca piesa fusese comandata de mine.

Felicitari pentru profesionalism si dorinta de a rezolva problemele in maniera cea mai avantajoasa pentru client!
Eugem Stefan
Eugem Stefan2 ani în urmă
Totul a fost ok!
Locații recomandate