/Constanta/Service auto

Tracom Service

Strada Santos 25,, in spatele magazinului Selgros Constanţa Nord, Constanța 900001, România

Tracom Service
Service auto
4.3
174 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J65+74 Constanța, România
+40 729 046 718
tracom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doru vily Ichim
Doru vily Ichim2 ani în urmă
0 stele revizie audi a4 b9 900 lei
N. C.
N. C.2 ani în urmă
Felicitări mecanicului și inginerului care au dat dovadă de profesionalism și promptitudine !(Schimb curea accesorii și lichid de frână. )
Cristina palcau
Cristina palcau2 ani în urmă
DEZAMAGITOR: 4 ZILE: demontat placute vechi desi stiau ce placute sunt necesare confoem certificatului si daca exista sau nu pe stoc , imobilizat 4 zile masina in service caci, de, e desfacuta si montat plăcuțe noi. Si, bineinteles, suma dupa 4 zile 740 ron... La pomul laudat...
Cirlan Alexandru
Cirlan Alexandru4 ani în urmă
Din păcate am avut o experienta neplăcuta cu ei, la schimbul de ulei pur si simplu mi_au turnat 4 litri de ulei de motor peste cel vechi, și din cauza asta am și acum probleme cu mașina. Un service aglomerat, oameni destul de neatenți. Per total nu recomand. Îmi pare rău de domnul inginer, pare un tip de treabă..

Re: da, din păcate abia acum am descoperit, când am fost la un alt service pentru consumul absurd de mare și îmi apărea mereu martorul check engine și martorul de la filtrul de particule. Am adus la cunoștința aceste lucruri când am fost la o diagnoza la câteva zile după ce am scos mașina din service (domnul inginer poate confirma - dacă dorește acest lucru) în schimb numai contează, raul a fost deja făcut
Alexandru Robert
Alexandru Robert2 ani în urmă
Este a 2 a zi când sun la ei pt o japoneza ( la ei pe site se lauda ca ar avea experienta ) , 6 telefoane mai tarziu a răspuns cineva i am explicat ca este nevoie de o revizie ( filtre ulei ) , mi au zis sa revin cu un telefon pt programare și dupa alte 2 telefoane niciun răspuns. Programările pe site sunt apa de ploaie , am ajuns sa merg la București pt o banala revizie , succes în continuare pt ca se pare ca nu sunt singurul pe care l ati dezamăgit.
PrnljkE *
PrnljkE *2 ani în urmă
La receptia nu se poarta masti. Doamna de la receptie n-are timp sa iti faca o programare pentru un schimb de ulei si inlocuire volanta cu masa dubla pentru ca nu e inginerul in receptie. Pentru ce sunteti 3 in receptie daca doar unul este capabil sa faca o programare? De ce a trebuit sa astept 20 de minute ca sa ma bage cineva in seama? De ce ati strigat dupa mine dupa ce am plecat? V-am rugat de 2 ori sa imi faceti o programare si mi-ati raspuns gretos. Sper sa vada cati mai multa lume recenzia si sa se fereasca de voi, mai ales de comozii din receptie. DE CE NU PURTATI MASTI CAND INTERACTIONATI CU CLIENTII, LA VOI NU E PANDEMIE? Sa va fie rusine.
Valentin Gavril
Valentin Gavril2 ani în urmă
Un service de cea mai joasa speță! Te pune sa schimbi piesele fără ca măcar sa verifice care este problema exacta! M-am dus la iei cu probleme la servodirectie și mi-au spus din start, pompa servodirectie defecta, trebuie schimbata! Schimb pomba, aceeași problema, după care îmi spun ca "s-ar putea" sa fie panoul de sigurante, îl schimb și pe ala! Și la fel, aceeași problema, tot fără servo! M-am hotărât sa ma duc la un electrician auto capabil și s-a dovedit ca problema era defapt un fir întrerupt! M-au pus sa investesc aproape 2000 de lei pentru un fir.
Sper sa vadă cât mai multa lume recenzia, și dacă aveți o problema mai serioasa căutați-va un service capabil!
Cristian Boroi
Cristian Boroi2 ani în urmă
Am apelat de doua ori la serviciile lor si au lucrat bine. Dupa aceea nu am mai reusit sa ma programez. Ever! La telefoane nu mai raspunde nimeni, formularul de pe sait e la misto, iar la fata locului, la receptie, am stat zeci de minute sa vina "domnul inginer". Care "domnul inginer" este mai mereu plecat si nu are timp sa-ti faca tie favoarea sa te bage-n seama. Dupa mai multe tentative de programare am plecat, cu gandul la "domnul inginer"...
Locații recomandate