/Constanta/Service auto

EST BIKE ADVENTURE

Strada Medeea 1, Constanța, România

EST BIKE ADVENTURE
Service auto
4.7
246 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8X+F8 Constanța, România
+40 733 782 453
estbike.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Ksp
Dana Ksp2 ani în urmă
Comunicare 0! Am plătit avansul pentru un scuter și, după ce s-a împlinit termenul de livrare, nu mai primim niciun răspuns din partea magazinului! Noi nefiind din localitate, ne vedem nevoiți să ne deplasăm pentru clarificarea situației!
Update 31 decembrie : am primit produsul, la sfârșitul lunii octombrie!
După ce am contactat importatorul, producătorul și am anulat comanda, iată că am reușit să intrăm în posesia scuterului!
Adrian Mocanu
Adrian Mocanu2 ani în urmă
Cel mai fain showroom moto văzut până acum. Oamenii faini chiar există, nu sunt doar la TV
Mihai Mirea
Mihai Mirea2 ani în urmă
Foarte mulțumit, am luat un atv si motor si totul a fost foarte ok de la achizitie pana la livrare dar si dupa pe partea de intretinere
Crisan Calin
Crisan Calin2 ani în urmă
Am comandat online o moto honda crf 300l si mi-a ajuns mai repede cu 2 saptamani de cat au preconizat.Au fost foarte amabili si profesionisti.Multumesc baieti.
Ciprian banea
Ciprian banea2 ani în urmă
Recomand. O gama larga de motociclete. Personal amabil, am solicitat un drive test, am primit motocicleta în 5 minute, cu toate explicațiile necesare. Profesioniști ♥️🏍️
Bora Teodor-Manuel
Bora Teodor-Manuel4 ani în urmă
Un magazin cu de toate pentru toți pasionații de motociclete. Stocuri impresionante: Spidi, Dainese, Alpinestars, Rev'it, Arai, Shoei, HJC, Airoh, Sidi, Honda, Yamaha, SYM, Suzuki și multe alte brand-urile pentru toate gusturile și buzunarele. Recomand 100%.
Dragos Stefan
Dragos Stefan2 ani în urmă
O reprezentanță moto cu foarte multe motoare în stoc, animată de o echipă pasionată ce îți răspunde tuturor întrebărilor și extrem de amabil. De altfel și stocul de echipamente moto este impresionant.
Recomand cu încredere.
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Recomand! De foarte mare ajutor experiența cu ei, m-au îndrumat unde trebuie cu informații utile și sfaturi în acest domeniu. Va mulțumesc.
Locații recomandate