/Constanta/Service auto

Autorex

Str. Atelierelor, 17, Constanta, Constanta, 900703, Constanța 900178, România

Autorex
Service auto
4.6
96 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JGR+62 Constanța, România
+40 241 550 485
autorex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan Popescu
Razvan Popescu2 ani în urmă
Singura vulcanizare din Constanța unde roțile sunt strânse cu cheia dinamometrică. Totul ceas. Sper să nu dezamăgiți vreodată!
RA
RA2 ani în urmă
Cei mai buni din Constanta, apelez la serviciile lor de fiecare data, vin special de la Eforie, super mecanici, super personal, amabil și prietenos. Preturi în funcție de masina și operațiune, puțin mari, dar pleci de acolo în siguranță. Calitatea costa iar ei fac totul foarte profesional.
Dan Risnoveanu
Dan Risnoveanu2 ani în urmă
E bine să faci schimbul de ulei acolo. E treaba bună.

Pentru direcție rar îți iese din prima, de obicei te trimite să schimbi o bucșă, un pivot ...😶

PS:
Oamenii îți dau chiar și bon fiscal + garanție.
George Ponpyka
George Ponpyka3 ani în urmă
Apreciez raspunsul dvs. prin prisma corectitudinii si profesionalismului.
Intre timp am aflat de la un alt service ca este o problema de amortizor pe partea stanga fata si pe putea spate cu garda la sol.Avand in vedere raspunsul dvs. am atasat mai multe fise de masuratori efectuate pe aceeasi masina pentru a le compara cu raspunsul dvs si in special unghiul de convergenta.
Petrica Closcaru
Petrica Closcaru4 ani în urmă
Nu recomand! Am schimbat cauciucurile la ei, am schimbat filtrele si uleiul(asa de bine au schimbat filtrele incat am cumparat o baterie noua si daca-i mai lasam putin, ardeau si pompa de motorina). Cand am vrut sa fac unghiul de fuga, mi-au zis ca trebuie urgent sa schimb un burduf de pe fata ca nu au cum sa-l faca. Bineinteles ca am mers sa schimb burduful si mecanicul mi-a zis ca singura problema a burdufului era un coler care era slab si care nu facea nicio problema(se putea face unghiul de fuga fara probleme). M-am intors la ei sa imi faca unghiul de fuga dupa ce am schimbat burduful si mi-au mai cerut 20 de lei nu stiu ce constatare, despre care nu-mi spusesera nimic!
P.S. Atat de profesionisti sunt ca atunci cand au schimbat filtrul de motorina(dupa ce au terminat bateria), au incercat cu o improvizatie de furtune cu o pompa manuala sa rezolve problema. Nu recomand!
Raul Litke
Raul Litke6 ani în urmă
Servicii foarte bune , seriozitate maxima , intotdeauna se elibereaza factura cu garantie pentru lucrari . Servicii complete de vulcanizare : echilibreaza foarte bine pneurile , au masina de indreptat jante .
Se pricep foarte bine sa faca unghiul de fuga , fac mici lucrari de mecanica si schimburi de ulei . Recomand !
Stefan Tolos
Stefan Tolos2 ani în urmă
Este prima vulcanizare în care specialistul mi-a strâns presoanele de la roți cu cheia dinamometrică. Excelente serviciile și da, de calitate. Super mulțumit. Recomand.

Update astăzi 25.01.2022

Am efectuat schimbul de ulei și filtrele la acest service, excepțională treabă. Recomand. Preturi decente și calitate bună.
Mauro Martiradonna
Mauro Martiradonna2 ani în urmă
Am fost pentru a regla rotiile, dar dupa o diagnoza mi s-a spus ca ar fi bine inainte sa ma duc la un service pentru a schimba o piesa, mi s-a spus sa nu fac reglarea rotiilor de doua ori. Am apreciat. Recomand
Locații recomandate