/Constanta/Service auto

Centru de Parbrize PILKINGTON Constanța

Bulevardul Aurel Vlaicu 186, Constanța 900498, România

Centru de Parbrize PILKINGTON Constanța
Service auto
4.3
196 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HGW+WC Constanța, România
+40 241 588 588
parbrize.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Nastasescu
Adrian Nastasescu2 ani în urmă
Am rezolvat imediat. Dar aceleași milioane de acte necesare. Macar nu se mai așteaptă. Foarte repede am avut parbrizul montat.
Adrian ionut Adi4ever AMAXINOAIEI
Adrian ionut Adi4ever AMAXINOAIEI2 ani în urmă
E ok preturi bune calitate
Bogdan Florin
Bogdan Florin2 ani în urmă
Am ales sa schimb la dvs parbrizul, am sunat la dvs și am fost asigurat că aveți multi ani de experiență în domeniu, rezultatul final este unul dezamăgitor, pe toată latura verticala a parbrizului, primii 2 cm din interiorul mașinii, se deformează imaginea, imaginea se curbează, de fiecare dată când fac un viraj la stânga și mă asigur din dreapta, mă i-a cu amețeală și înjur de fiecare data. Am semnalat această problema doamnelor de la birouri și m-au informat că așa trebuie sa fie, chiar m-au invitat să îmi pună alt parbriz și rezultatul va fi același și asta ptr că parbrizul pentru modelul meu de mașină este ușor curbat, "așa a fost și înainte , dar nu ați observat dvs" acesta a fost te răspunsul dumnealor, ceea ce este total greșit, PE VIITOR VOI EVITA ACEASTA FIRMA, prefer să dau in plus la combustibil, să mă deplasez in alt oraș, dar sa primesc un serviciu de calitate. Parbrizul a costat 1700 lei, a fost înlocuit pe asigurarea casco, motiv pentru care am acceptat acest compromis și nu am insistat in remedierea problemei, cu toate că am fost asigurat că rezultatul va fi același, oricâte parbrize voi monta la ei, să înțeleg că undeva se greșește sau aveți un lot de parbrize cu imperfecțiuni??????????
Cristian Dima
Cristian Dima2 ani în urmă
Lucrează bine,dar murdar. Am intrat acolo cu o masina noua. Un"meserias",hop in masina cu combinezonul plin de jeg. Iau masina de acolo,stalpii interiori ai masinii,erau plini de solutie de lipit parbrizul. Repet,masina noua....
Pericle Gurita
Pericle Gurita2 ani în urmă
Neserioși! Am făcut programare cu o săptămână înainte pentru înlocuirea parbrizului. M-am învoit de la muncă să merg să las mașina la ei la ora programată. Când am ajuns surpriză nu-mi găseau programarea, deși era cu număr de înmatriculare,nume tot. Într-un final au găsit programarea dar iar surpriză nu aveau parbrizul. Nu s-au deranjat măcar să dea un telefon să anunțe că nu au parbrizul respectiv sau să mă reprogrameze. Am pierdut o zi liberă de la muncă degeaba. Eu pot plati un parbriz de 870 lei dar ei nu-și pot permite un minut de convorbire care costă 0,00001 lei.
Ciprian Alexandru
Ciprian Alexandru2 ani în urmă
De evitat! Am avut o mica crapatura sub 1cm de la o piatra, am sunat la tel mi a spus sa vin si cand am ajuns a spus sa fac programare.... 100 ron reparatia, i am mai dat un milion spaga sa il faca pt ca trebuia sa plec la drum si s a apucat de treaba. La sfarsit ciobitura arata aproape la fel, a dat doar la suprafata cu rasina... Era multa lume cu parbrize montate de ei cu infiltratii pe garantie. DE EVITAT!!!! NU VA GRABITI CA MINE SI GASITI CEVA MAI BUN!
Florin munteanu
Florin munteanu2 ani în urmă
Am schimbat parbrizul la un BMW seria 5 f11
Am optat pentru parbriz original și sunt foarte dezamăgit de calitatea sticlei montate pur și simplu head up display-ul se vede foarte rău, se reflecta boxa de pe bord in parbriz, pana și soarele când bate direct pe head up se reflecta in ochi și se vede ca și cum parbrizul e crăpat, eu am avut atermic înainte iar acum am primit un parbriz de 2 lei pur și simplu o sticla ordinara cu marca BMW pe ea!!!!
Am fost înapoi, am explicat problema si răspunsul a fost ,,Noi suntem foarte limitați la comanda, am primit parbrizul după seria de șasiu si nu putem face altceva’’!
Sa Primești acest răspuns de la o companie care se ocupa doar cu parbrize este pur si simplu dezamăgitor!
O sa demontez eu singur parbrizul si o sa îl duc înapoi!
Prefer sa merg fără parbriz decât cu o sticla de 2 lei!!!
Gabi Fluereci
Gabi Fluereci4 ani în urmă
Mancare fara gust..... icearca sa profite de bunatatea oamenilor mie personal imi lasa un gust neplacut poate alti or sa ajunga in restaurant si or sa arunce cu farfuriile dupa ospatari :) bafta pe viitor
Locații recomandate