/Constanta/Service auto

SC TRANSEVREN SRL

Str. Caraiman, Constanța 900117, România

SC TRANSEVREN SRL
Service auto
4
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J4F+F7 Constanța, România
+40 721 216 514
transevren.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Costin Miron
Costin Miron2 ani în urmă
Bătaie de joc. La orele de vârf microbuze mici sau deloc
Iulian Ditu
Iulian Ditu2 ani în urmă
IAR nu au facut ultima cursa Constanta- Techirghiol. E bine ca au scazut frecventa curselor si ultima cursa usor usor se duce spre 17:00... Dar abonamentele cresc! Rusine!!
Heghis Olguta
Heghis Olguta4 ani în urmă
Astazi am fost dezamagita la 12.20 pe ruta Navodari-Constanta. Soferul a vorbit foarte urat unei doamne care a coborat la Lumina. Dar pe mine ma certat si era foarte furios pe mjne ca i sa parut lui cs mam ridicat prea devreme de pe scaun. E ultima data cand mai urc in microbuzul lui
Moto Girl
Moto Girl4 ani în urmă
Suceava -Constanta
Constanta-Suceava
Pot spune asa :
Sunt 2 domni soferi care sunt de nota 10. Autobuzele curate. Am avut clima. Si la dus si la intors. Punctualitate. Si chiar am ajuns mai repede cu 30 min.
Ce pot zice. 5 stele.
Am mers cu alte firme care mi-au lasat un gust amar.
Autobuze mizerabile. Soferi zeflemisti. Fara clima. Nici macar geamu deschis. Soferii faceau pe marii smecheri si se credeau mari şefi.
Mary Mary
Mary Mary5 ani în urmă
Daca pana acum calatoream cu placere cu aceasta firma de azi nu o voi face .Luni am luat un autobuz al acestei companii pe ruta Braila Constanta .Cand am ajuns la Chirana soferul a anuntat ca urmatoarea oprire va fi la Harsova si dupa nu va mai opri pana la Constanta si ca intrarea in Constanta se va face de la Ovidiu pe autistrada deci urmatoarea oprire va fi gara Constanta.
Stiind ca traseul era un altul i-am zis soferului ca ar fi trebuitbsa spuna asta la urcare in autobuz s-au sa fi avut un anunt in autobuz la care soferul mi-a ceut sa cobor din autobuz daca nu-mi convine.Normal ca nu am coborat si dupa mai multe insistente am reusit sa-l conving sa ma lase la In Filimon Sarbu mai exact la Cora.
Dragi soferi si conducatori ai acestei companii luand in considerstie faptul ca dv traiti doar daca noi urcam in autobuzele dv corectati-va comportamentul fata de noi pt ca ve-ti ramane fara noi.
Prezioso Domenico
Prezioso Domenico2 ani în urmă
Sunt super OK.
Banica robert
Banica robert2 ani în urmă
Nu vă respectați programul.
Marcelo Gheorghe
Marcelo Gheorghe2 ani în urmă
Sub zero.
Locații recomandate