/Constanta/Service auto

Mancar Motors Srl

Str. Baba Novac 90, Constanța, România

Mancar Motors Srl
Service auto
4.3
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JQ7+56 Constanța, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stoica Ramona
Stoica Ramona2 ani în urmă
Am vopsit o usa spate la ei(slab calitativ, cu scursuri,nuanta diferita)Sa imi verifice o scurgere de ulei la motor "au schimbat garnitura de la capac"/ am fost la alt service deoarece curgea mai tare si toata garnitura ruptă si pusa greșit.
Raluca hondrar
Raluca hondrar2 ani în urmă
Profesionalism și timp redus de așteptare. Recomand!
Ionut harabor
Ionut harabor4 ani în urmă
Acum aprox.2 luni am "schimbat" distributia la acest service la un audi A4..
la ora actuala masina se afla in alt service,unde pompa de apa curge iar rolele nici nu au fost schimbate anterior! NISTE HOTI SI MINCINOSI (pe langa faptul ca mi-au tinut masina aproape 2 saptamani si nici vorba de factura fiscala eliberata)
Gigi Corbeanu
Gigi Corbeanu4 ani în urmă
Profesionalismul lucrătorilor din acest service este la un stand foarte ridicat! Sunt foarte mulțumit de lucrarea executată! Se poate veni cu încredere la acest service.
Ben Almighty
Ben Almighty5 ani în urmă
Am făcut revizia la mașina la acest Servis auto in urma cu o lună de zile . Piesele necesare au fost cumpărate de la un alt magazin de piese auto , iar pentru manopera am platit suma de 180 de Ron. Recomand acest Servis Auto .
IOANA MOROSANU (2MORO)
IOANA MOROSANU (2MORO)2 ani în urmă
Cel mai scump service din Constanța!!
Nu ni s-a dat deviz și nici dovezi la tester deși am platit. Nu recomand
Ion L
Ion L2 ani în urmă
Super profesioniști,am efectuat I.T.P la un Opel Astra H,în trecut reparații mecanice în atelierul mecanic Mancar Motors S.r.l,foarte mulțumit de serviciile oferite,promptitudinea lor față de client,recomand fără ezitare mecanicii Mancar Motors.Good job !!!
Hondrar Andrei
Hondrar Andrei2 ani în urmă
Domnul ionut harabor . masina a stat atat in service deoarece s-au efectuat si reparatiile aferente dosarului de dauna . si factura a fost emisa dar dupa cum bine stiti nu ati mai venit sa ridicati nici factura nici scutul ( piesa pe care ati cerut sa o trimitem printr-un tert) dovada facturii s-a facut in cadrul controlului facut de catre autoritatea competenta catre care ati depus plangere. iar povestea ca nu s-au inlocuit role si pompa de apa eu zic sa o pastrati pe dumneavoastra , deoarece nu este reala. puteti sa o incadrati la categoria basme
Locații recomandate