/Cluj/Service auto

AD Garage Mipa Impex Srl

Strada Traian Vuia 91, Cluj-Napoca 400000, România

AD Garage Mipa Impex Srl
Service auto
3.9
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QMM5+XJ Cluj-Napoca, România
+40 744 649 069
adgarage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Robert Nagy
Robert Nagy2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Oameni de excepție cum nu am mai întâlnit la alte ateliere de reparații auto!Profesionslism și serozitate în executarea lucrărilor de orice fel, plus garanție!
Paul Demeter
Paul Demeter2 ani în urmă
Jos pălăria pentru promtitudine si profesionalism. Recomand cu incredere
Nicoara Nicoleta
Nicoara Nicoleta2 ani în urmă
Neseriozitate. M-au programat ieri la telefon ptr o constatare pe parte mecanica azi la 8,30 pentru ca azi să-mi spună că nu au loc, că au alte programări și nu pot scoate mașinile ca sa o ia pe a mea. Că dacă vreau pot lăsa mașina în weekend la ei (azi fiind vineri) și doar luni se pot ocupa de ea, în condițiile în care le-am zis la telefon că vreau sa știu dacă e gravă problema și pot circula în weekend. Poate că au meseriași buni dar organizarea e proasta.
Horațiu
Horațiu3 ani în urmă
Evitați pe cât posibil acest service. Am fost la ei pentru înlocuirea unor piese aduse de către mine, iar după câteva ore am fost sunat sa mi se comunice ca pieselee respective nu se potrivesc, chiar dacă au fost cumparate după seria de șasiu a mașinii. Mecanicul șef al service-ului mi-a recomandat ‘pe sub mana’ un prieten de-al lui de unde pot achizitiona piesele, evident la supra preț, ca mai apoi sa ma întorc sa fie montate. In plus, am fost informat ca manopera va dura in jur de 5-6 ore, cu mult peste timpul normal de lucru pentru o astfel de operațiune.
Am ales sa merg la alt service unde BINEINTELES ca piesele achiziționate de către mine erau perfect compatibile cu mașina și toată operațiunea a durat appx. 2 ore.
Așadar, va recomand cu caldura sa evitați acest service, unde interesul este doar de a câștiga bani de pe urma pieselor aduse la supra preț de către ei și umflarea tarifelor aferente manoperei. Dacă as fii putut, as fii oferit 0 stele.
Roman Eduard
Roman Eduard4 ani în urmă
Personalul este lipsit de interes, preocupați de alte lucruri mai putin de clienți,chiar se simt deranjați de prezenta acestora. Am mers cu o problema la masina si voiam doar sa discut cu cineva pentru constatarea problemei si in cele din urma sa imi fac o programare.Domnul care se ocupa de service a fost foarte deranjat de prezenta mea fara programare si cu o atitudine foarte aroganta am fost pasat unui mecanic care a constatat problema si mi-a recomandat un alt service.
Lazar Cristian
Lazar Cristian5 ani în urmă
Recomand cu mare incredere .Comunicare a fost exceptionala si calitatea/pret foarte Ok.
C Mike
C Mike2 ani în urmă
NU RECOMAND DELOC!
Am mers la service pentru reparatie pe asigurare dupa un accident (stanga spate) si reparatii aditionale de tinchigerie. Mi-au revopsit janta stanga spate si vopseaua s-a exfoliat la nici 2 zile de la aplicare. In urma accidentului am avut nevoie de revopsire aripa aripa dar a fost vopsita cu impuritati si au ramas stropi de vopsea pe ea, iar ruptura din bara spate au lasat-o asa. Mi-au spus ca au lipit-o pe interior si ca pe exterior nu conteaza cum arata pentru ca va tine reparatia.
In aceeasi intrare la service i-am rugat sa imi repare si pragurile si aripile de rugina si mi-au dat cu vopsea peste rugina pe praguri, iar cand au remontat usile nu le-au mai aliniat si nu se mai inchid bine. Desi au revopsit pragurile, pe unul din ele mi-au lasat o zgarietura mare de cand au remontat usile.
Manerele usilor au fost foarte zgariate (au fost puse cu fata pe podea si trase pe jos) si pe usa dreapta mi-au lasat o zgarietura pe exterior dupa forma aripii la remontare.
Au indoit aripa stanga la remontarea usii si am mai gasit diferite defecte pe care masina nu le avea cand a intrat in service.

Cand am dorit sa discut problemele astea cu proprietarii m-au intrebat: "De ce esti asa meticulos sa vezi toate defectele?"

Reparatiile aditionale le-am platit fara sa primesc factura, iar la discutia ulterioara mi-au dat doar o parte din bani inapoi desi mi-au spus ca mi-i vor reatitui integral.

Daca tineti la masina dvs. evitati acest service!
Cristina Ratiu
Cristina Ratiu2 ani în urmă
Un sfat drag, din punctul de vedere al unei parti vatamate. “Domnii” din cadrul acestei institutii au dat dovata de o nesimtire de neimaginat, lipsa totala de profesionalism, de frustrare.Mai bine lasati masina stricata decat sa mergeti la ei. Doamne si fereste sa fii parte vatamata intr-un accident iar conducatorul celuilalt autovehicul sa aiba polita la CITY insurance, ca o sa aveti parte de un soc total. Nu credeam ca in anul 2020 o sa mai poata fi vorba de o asa lipsa de respect "cu urlete" fata de un client care vine cu o problema. Sa nu mai zic de nepurtarea mastii in interior. Acest lucru e un detaliu.
Locații recomandate