/Cluj/Service auto

Mall Dorobantilor Auto Service

Calea Dorobanților 18-20, Cluj-Napoca 400117, România

Mall Dorobantilor Auto Service
Service auto
3.9
403 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJC2+CX Cluj-Napoca, România
+40 748 610 277
mallvulcan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tamas Neda
Tamas Neda2 ani în urmă
Am fost programat pentru reglaj de directie la ora 14. Trebuia sa astept pana la ora 14,40 pana am intrat. Dupa 10 minute mecanicul mi-a zis ca nu se poate face reglajul, fiindca nu ooate slabii piulitele de la capatul de bara. Mi-au zis sa vin a doua zi, fiindca numai atunci se intoarce mecanicul care poate face acest lucru. La final au cerut 40 de lei. Cand i-am intrebat pt. ce, raspunsul a fost pt. incercare si constatare. Nu am cerut nici o constatare dat fiind faptul ca stiam ca directia era dereglata. Nu pot sa cred ca intr-un service nu pot slabi un surub si iti cer bani pentru ceva care nu au fost in stare sa faca. Mentionez ca masina nu este ruginita, este o masina intretinuta, capetele de bara cdespre care era vorba au fost schimbate de 2 luni. Sunt total neprofesionisti, nu recomand!
Spatar Andrada
Spatar Andrada2 ani în urmă
Eu de obicei nu dau recenzii negative, însă când e vorba de viața mea la mijloc e altceva. Am fost la acest service pentru ca erau primii găsiți disponibili azi pentru un schimb de anvelope și am plecat cu o roata nestransa, noroc ca de la acest service am plecat la reprezentanta ca mi-au comandat o piesa și a ajuns. Mâine am un drum lung de făcut și nici nu vreau sa îmi imaginez ce se intampla dacă nu ajungeam azi la reprezentanta. Nu mi se pare ok sa plec de la acest service și sa am nevoie de alt service, in special când e in joc viața mea.
Dragos Goron
Dragos Goron2 ani în urmă
Respectă programarile. Preț ok. Servicii de buna calitate. Personal amabil și priceput.!
Marius Filip
Marius Filip2 ani în urmă
Masina a fost atent verificata,necesarul de piese a fost făcut corect ,preturile ptr.piese și manopera sub nivelul altor service-uri mai prost dotate din punct de vedere al utilajelor și aparaturilor. Cel mai important aspect dpmdv este seriozitatea respectării programărilor și al timpului scurt de execuție al reparațiilor!
Felicitări managementului și patronului ce pare ca se implica serios în bussinesul pe care îl deține!
Florin Ghisa
Florin Ghisa2 ani în urmă
Am mers cu programare pentru un schimb de anvelope. Am fost preluat la timp de un băiat tinerel, care a dat dovadă de profesionalism. O parte negativă ar fi aglomerația de la intrare.
Vasile Buzea
Vasile Buzea2 ani în urmă
Recomand cu încredere ,profesionalism,rapiditate și calitate în servicii.De 4ani de zile doar aici îmi întrețin mașina, cu tot ceea ce este nevoie. Mă declar mulțumită,personalul extrem de amabil,recomand tuturor să încerce!
Rusu George
Rusu George2 ani în urmă
Mergi la ei sa îți schimbe consumabile dar masina nu mai pornește ( probabil dezamorsata)
Ramai cu mașina acolo sau trebuie sa îți chemi pe cineva!
Nu recomand acest asa zis service
Ioan-Liviu Crisan
Ioan-Liviu Crisan2 ani în urmă
Oameni simpatici. Cred ca am sa mai trec și cu alte probleme mai mari decât schimbatul placutelor de frână.
Locații recomandate