/Caras severin/Service auto

Auto Check Center-Lucas

Strada Nicolae Bălcescu 114, Caransebeș 325400, România

Auto Check Center-Lucas
Service auto
4.2
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5GW+CP Caransebeș, România
+40 255 515 005
autocheckcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cris mar
Cris mar2 ani în urmă
Profesionalitate ..Seriozitate Respect față de client ..O echipa de lucru specială cum nu se mai găsește prea ușor în aceste timpuri MULTUMESC la toată echipa pentru serviciile oferite
Alex Vancu
Alex Vancu2 ani în urmă
Am condus mai bine de 1800km pentru a duce masina la acest service, si o voi mai face. De ce? Pentru ca e mai ieftin decat in Olanda si pentru ca am incredere. In timp, sper sa imi gasesc aici un service care sa-mi castige la fel de mult increderea, iar diferenta de pret ar justifica confortul de a ramane acasa. Pana atunci, drumuri bune.
Michael Jurja
Michael Jurja2 ani în urmă
Super service , personal foarte amabil și competent .
Izabela mosu
Izabela mosu2 ani în urmă
Nu recomand sub nicio forma , este printre cele mai slabe service-uri din zona . Am ținut 2 mașini la ei câte 2 săptămâni fiecare , nu au nici test nici mecanici și te plasează de pe o zi pe alta . Cei care aveți nevoie de service căutați mecanici nu cârpaci !!!
Zaria gherga
Zaria gherga2 ani în urmă
Nu recomand la nimeni , am avut o mașina recent nu se mai accelera și am luat-o la ștangă , m-au plasat vreo 2 săptămâni . Mecanicii sunt sociabili dar conducerea este foarte slaba .
Dorin Paraschivoiu
Dorin Paraschivoiu6 ani în urmă
Au platformă de transportat mașinile defecte , mai multe elevatoare și loc de parcare pentru mașinile care urmează să intre la reparat . La atelierul de tinichigerie se polizeaza fără să protejeze mașinile! Am găsit parbrizul plin de pilitura de polizor !
Costi Damian
Costi Damian2 ani în urmă
Bine organizat,spatiu suficient,nivel profesional,angajati cu buna calificare,disciplinati si condusi la nivel de calificare superioara.nu se factureaza scump.Fiecare operatie terminata este verificata tehnic de patron care are pregatire superioara -inginer.
Cristian Daniel Enculescu
Cristian Daniel Enculescu2 ani în urmă
Să le de-a Dumnezeu sănătate. Foarte promți. M-au ajutat într-o situație dificilă când am rămas cu mașina în drum. Le mulțumesc tuturor.
Locații recomandate