/Buzau/Service auto

Pro Gaz

DN10 178, Vernești 127675, România

Pro Gaz
Service auto
4.8
378 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5PXQ+MM Vernești, România
+40 238 524 764
pro-gaz.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Carapcea
Marius Carapcea2 ani în urmă
Buna ziua! Nu va mai convertiti motoarele autoturismelor dumneavoastra la alimentarea cu GPL. Ulterior o sa va coste scump aceasta convertire. În fapt, veti distruge chiuloasele motoarelor (in special supapele de evacuare). De aici vor surveni in cascada o sumedenie de probleme: se va supraîncalzi motorul, se va ovaliza chiuloasa, se va arde garnitura de chiuloasa, vor fi afectate pistoanele, sondele lambda, catalizatorul, va coroda evacuarea de la condensul rezultat in urma arderii GPL. La un motor diesel gazele evacuate au aproximativ 350-400 grade Celsius, la benzina 750-800, iar la GPL aproximativ 1.200 grade Celsius. Cu putine exceptii, motoarele vor rezista aproximativ 80.000 de kilometri la functionarea cu GPL, dupa care vor aparea problemele. Dacia monteaza GPL din fabrica, dar acele modele au supapele si scaunele supapelor construite din oteluri speciale. În plus este foarte bine optimizat sistemul de management electronic al injectiei, oferind un bun compromis intre un amestec sarac si bogat. Ratia stoichiometrica ideala este de 14,7 parti aer la o parte de carburant. Daca vreti sa faceti o investitie buna, mai bine verificati-va catalizatorul, sondele lambda, injectoarele, bujiile, senzorii motorului, cablajele, eventual o rectificare profesionala a chiuloasei, supapelor si scaunelor acestora, pompa de benzina, etc., si veti fi mult mai castigati. Motorul va functiona corect, cu o putere, cuplu si consum rezonabil. Personal consider ca GPL poate fi util pe autoturisme noi (flote, taxi, navetisti), dupa care sa fie vandute unor fraieri care sa preia problemele. Daca motorul este nou, iar instalatia este din fabrica sau calibrata cat de cat corect, de asemenea, nu se da "talpă" la greu, poate rezista intradevar in jur de 200.000 de kilometri fara probleme majore. În cazul motoarelor rulate peste 100.000 de kilometri vor fi probleme. Dupa cum spuneam, cu putine exceptii, vor rezista in jur de 80.000 de kilometri.
Daniel Atudori
Daniel Atudori2 ani în urmă
Cei mai buni.. Adevărați profesioniști. Știu foarte bine ce au de făcut, lucrează curat. Felicitări și tot respectul pentru ei!
Gabriel Coman
Gabriel Coman2 ani în urmă
Personal profesionist și prietenos! Oameni care își fac meseria din pasiune. Recomand cu mare încredere!
Gabryel maryn
Gabryel maryn2 ani în urmă
Își dau cu părerea... schimbă un modul de gpl pe gaz dacă nu merge nu este de competența lor... dacă merge banii jos ochii la ușă...
Dragos Moldoveanu
Dragos Moldoveanu2 ani în urmă
Profesionalisti până la capăt. Am o mașină Opel Astra pe care am montat acum 3 ani o instalație Landi Renzo. Am mers peste 60000 km cu ea si merge si acum foarte bine, nu se simte diferența intre benzină si gpl. Înainte de această mașină am avut un Volvo S40 2005 cu instalație montată tot aici si am mers 30000 km cu ea fără probleme la motor, dupa care am vândut-o din cauza altor probleme.
CRYSTYAN MARYAN
CRYSTYAN MARYAN2 ani în urmă
Am montat o instalatie BRC la un Hyundai i20.
Sunt foarte multumit cum merge masina,ba chiar la revizia de 1000 km mi-au schimbat gratuit si bujiile.
Nu am plecat pana nu au facut test de drum.
Curatenie ca intr-o farmacie.
Recomand cu caldura.
Eu sunt din Bucuresti,dar s-a meritat drumul.
Am schimbat Hyundai-ul si am achizitionat un Megane 3,motor 1.6 tot la Pro Gaz am venit sa montez instalatia gpl Landi Renzo. Se merita din plin. Profesionisti. Atenti la detalii. Curatenie maxima.
Razvan vatavu
Razvan vatavu2 ani în urmă
Am sunat, m-am programat și s-a montat o instalație Landi Renzo pe un Renault Fluence 2.0 benzină. Montajul a durat în jur de 7 ore. După montaj am făcut plinul cu GPL, rezervor de 52 litri în care am băgat 43 litri GPL, și am ieșit la reglaje împreună cu un specialist din cadrul firmei. Personal sunt foarte mulțumit de interacțiunea cu personalul firmei, de calitatea montajului și de cum funcționează mașina!
Bradeanu Florin
Bradeanu Florin2 ani în urmă
Deja ma pot considera ambasador pt ei. Am trimis 6 oameni la ei toți mulțumiți de calitatea serviciilor oferite. Bravo lor
Locații recomandate