/Bucuresti/Service auto

Activ Auto Service

Strada Ghinea Brătășanu 13, București, România

Activ Auto Service
Service auto
4.4
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F43P+CG București, România
+40 727 002 233
activauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantinbusca Busca Constantin
Constantinbusca Busca Constantin2 ani în urmă
Servicii de calitate.
Promptitudine și respect. Totul de nota 10.
Super mulțumit.💚💚💚
Alberto Ciobanu
Alberto Ciobanu2 ani în urmă
Am fost si am vopsit la un Renault Megane cateva elemente de caroserie cei drept la un pret mult mai mare decat cel pe care il gasiseam in alte ateliere dar cum stim cu totii calitatea costa si nu imi pare rau deloc, pot sa spun ca totul a iesit perfect, culoarea , lacul, masina a fost curatata inainte de predare.
Pe aceasta cale ii multumesc dl Cosmin pentru sprijinul acordat si de profesionalismul de care a dat dovada atat el cat si cei ce au lucrat la masina !!!!
Sorin Nartea
Sorin Nartea4 ani în urmă
Sunt cei mai buni profesioniști din zona București/Ilfov, colectiv serios.Singurii care în câteva ore mi-au rezolvat problemele mașinii,probleme pe care alții nu au reușit în două luni de zile. De reținut că au clienți de top.
Stefan S
Stefan S5 ani în urmă
Preturile sunt aproape de 2 ori mai mari decât la alte service-uri, iar calitatea lucrărilor e mai proasta. Nu recomand nimănui acest service. Nu merita sa va pierdeti timpul și banii
Cristian Ionescu
Cristian Ionescu6 ani în urmă
Mai toti te trateaza "de sus". Mi s-a cerut 300 de lei pentru schimbarea tobei de esapament, cand la reprezentanta oficiala costa doar 200 de lei si la un alt service am rezolvat cu 100!
Diaconu D-tru
Diaconu D-tru2 ani în urmă
Va recomand sa verificati daca au unelte necesare pentru interventia de care aveti nevoie. Costul de diagnoza l-au pretins fara rabat chiar daca nu au fost in stare sa ofere un verdict. Nu se sinchisesc nici in a comunica cu clientii in mod profi. Am fost la ei in 2020 cu o masina din 2008 si totusi nu sunt up-datati. Tratati acest service cu atentie!
Dan Mihai
Dan Mihai2 ani în urmă
Un service de încredere cu prețuri rezonabile. Puteți face și comandă de piese prin intermediul lor, folosind site-ul pus la dispoziție.
Am fost de câteva ori la ei, pentru revizii și alte chestii uzuale, mereu s-au comportat profesional și nu am avut senzația cum că ar încerca să profite de clienți.
BiGGansky
BiGGansky2 ani în urmă
Service de calitate, a fost totul gata la timp si foarte mult profesionalism ! Recomand toate serviciile lor !
Locații recomandate