/Bucuresti/Service auto

Service Auto First Class Professional

Bulevardul Energeticienilor 13-15, București 032091, România

Service Auto First Class Professional
Service auto
4
151 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C542+46 București, România
+40 760 693 462
autofirstclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nu Conteaza
Nu Conteaza2 ani în urmă
Am fost pentru o revizie filtre ulei, in 3 ore piesele comandate plus mașina făcută. Mi-au făcut și o verificare ca sa știu ce trebuie schimbat pe viitor. Recomand! Nu e service de colțul blocului.
George George
George George2 ani în urmă
Slab, am plecat fără o verificare tehnica făcută după schimbul de filtre și ulei pe motivul ca trebuia sa solicit înainte, deci noțiunea de revizie este nula, colac peste pupăză m-am trezit și cu 600 de ml de ulei puși în plus în motor pe care a trebui sa ii scot într-un alt service ulterior, ulei prin compartimentul motor scăpat și nu l-au șters.
Super afacere, sigur nu revin.
Sandu Lucian
Sandu Lucian2 ani în urmă
Sincer printre multe alte service-uri au fost singurii care s-au implicat deoarece constatarea era dificilă pierzind ulei era împrăștiat peste tot un domn de la recepție nu îi știu numele cu care am comunicat pe perioada reparației super ok.in sensul că era foarte receptiv rar în service -uri ce să spun momentan funcționează mașina este ok sper să nu fie de moment și să fiu dezamăgit atunci tot ce am scris aici cade, voi vedea. apropo recomand pe viitorul să întrebe și clientul dacă are nevoie de piesele vechi în felul ăsta transparenta fiind un bonus ptr.ambele părți spun asta ptr. că unii dintre noi clienți, trebuie să justificăm și de ce nu o modalitate de a fi convinși că cutare sau cutare piesă a fost schimbată în rest toate bune !
Paul Popesc
Paul Popesc3 ani în urmă
Fiind din provincie și ajungând în capitala(zona spital Monza) cu flansa amortizor spate ford c max rupta, după ce am luat un crater pe A1! Am găsit service-ul pe net..., discuție telefonica, trimis serie sașiu, comunicare preț piesa și manopera,programare în 2 ore și schimbarea piesei foarte rapid, mecanic bun. Eu am fost foarte mulțumit de serviciile oferite!
Banciu Alexandru
Banciu Alexandru2 ani în urmă
Aveam de vopsit bara fata si spate.Pe site au pretul 450 lei,la telefon mi-au zis 600 de piesa pentru ca e de demontat iar la fata locului 850.Plus ca au locatia intr-o ghena de pe langa CET Vitan.Nu recomand !!!
Crisan Cristian
Crisan Cristian2 ani în urmă
M-am programat la dânșii pentru schimb placuțe.Dupa o zi se auzea un păcănit la roti.A reiesit ca mi-au pus placute de la alta masina care erau mai mici.Feriti-va de ei !!
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Foarte ok, am reparat pe baza unei asigurari. A fost nevoie doar de tinichigerie.Domnul Catalin a fost foarte amabil, si a raspuns mereu la toate nelamuririle mele. Reparatia a fost gata in 4 zile, lucru care mi se pare decent. Cel putin pe partea de tinichigerie, recomand cu incredere.
Dragos penciu
Dragos penciu2 ani în urmă
Nu recomand. Am sunat pentru o evaluare la vopsitorie și am vorbit cu Cătălin, care mi-a spus ca o piesă de vopsit ma costă 450 lei plus TVA(aproximativ 550 lei). Eu neavând timp să ajung o trimit pe soția mea pe care a vrut pur și simplu să o jecmaneasca. Ia spus ca două piese de vopsit o costă 1500 lei care erau un pic julite, ușă și aripă spate, ca depinde cât de mare e piesa(știind despre ce mașină și piese este vorba din convorbirea telefonică dintre mine și el) . Când a văzut că trebuie schimbat și bandoul de la aripă, bara spate un pic atinsă, ia spus ca bara costă 2500 lei, foarte mult atâta timp cât la reprezentanța Kia a costat 1250 lei. A mai întrebat-o pe soție dacă are constatare de la poliție. Pt ce? Pentru 2 julituri? Dacă ating mașina de un gard și vreau să o fac din banii mei îmi trebuie constatare? Când a auzit ca o face pe asigurare ia spus ca pe asigurare costa 6000 de lei!!! Lucrare care costă oriunde la alt service 1500 lei cu bandou nou, original, fără bara, care nu are nimic. Deci aveți mare grija!
Locații recomandate