/Brasov/Service auto

Paranta Service Auto - DVR Invest

Bulevardul Griviței A96, Brașov 500198, Brașov 500198, România

Paranta Service Auto - DVR Invest
Service auto
4.9
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MHCQ+WV Brașov, România
+40 724 909 090
paranta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Coman Mario
Coman Mario2 ani în urmă
Foarte mulțumit
Oameni foarte ok, profesioniști
Recomand cu încredere
Adrian Ianchis
Adrian Ianchis2 ani în urmă
Excelent! Profesionisti si foarte de treaba. Cine ar fi crezut ca mersul la service se poate transforma intr-o experienta relaxanta?
Vlad Nicolau
Vlad Nicolau2 ani în urmă
Am avut parte de servicii geniale la acest service auto. Super profesionisti, transparenti peste masura in tot ceea ce priveste preturi, diagnosticare, interval de timp necesar, poze din timpul efectuarii manoperi, piesele noi/piesele vechi etc. Desi nu ofera servicii de ITP in locatie, baietii m-au ajutat si au dus ei masina la o statie ITP separata. Raport pret calitate foarte bun, iar ca si client cu cunostiinte medii de mecanica auto te simti foarte in siguranta pentru ca baietii stiu foarte bine ce fac si nu se arunca la interventii nenecesare. Recomand 10/10
Sorin Negru
Sorin Negru2 ani în urmă
Un service auto foarte serios cu oameni profesionisti si amabili. Recomand cu toata increderea!
Bogdan Târnaucă
Bogdan Târnaucă3 ani în urmă
Primul service în care simt că nu trebuie să stau pe lângă mecanic sau să mă gândesc la "contraexpertiză". Profesionalism și un raport preț-calitate corect.
MrCristiBV
MrCristiBV4 ani în urmă
O bijuterie ascunsa, cu oameni dedicati si seriosi au mereu clienti dar cumva reusesc sa se ocupe si de cei noi veniti astfel incat sa nu astepti prea mult. Studiaza piata pieselor, ofera preturi bune si se ocupa si de probleme adevarate, nu numai schimbat ulei si o bujie si bonus trimit si poze cu toata reparatia ca sa nu trebuasca sa stai sa ii pazesti.
Radu ionel Fotescu
Radu ionel Fotescu2 ani în urmă
Super service paranta am adus azi mașina golf4pe la 9 și la 16:30 a fost reparată totul ok și reducere sunt foarte mulțumit de paranta service SUNT cei mai buni, vă mulțumesc pentru rapiditate de a repara mașina mea
Malin Feher
Malin Feher2 ani în urmă
Sunt in cautarea unui service de cam un an, dar pot spune ca am gasit service-ul la care voi merge de acum incolo. De cand am intrat la ei in service am observat modul diferit in care esti tratat(sunt foarte pozitivi) si in acelasi timp chiar asculta ce ai de spus. Pe toata perioada in care masina a fost in service au fost foarte comunicativi legat de starea masinii, incercand sa ofere cele mai bune optiuni pentru piesele ce trebuiau sa fie schimbate. Mecanici sunt dispusi sa te ajute cu orice problema si se vede ca au foarte multa experienta. Preturile pot spune ca sunt corecte, dar avand in vedere modul in care am fost tratat pot spune ca sunt chiar mici.
Locații recomandate