/Brasov/Service auto

Euro Parbrize Brasov

Strada Avram Iancu 114, Brașov 500403, România

Euro Parbrize Brasov
Service auto
4.6
109 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH7M+9F Brașov, România
+40 729 227 755
euro-parbrize.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristi Bogdan
Cristi Bogdan2 ani în urmă
Am apelat la servicile lor pentru montajul chederului superior, dintre parbriz si plafon, chederul existent pe un auto BMW E91, fiind deteriorat, imbatranit. Pentru programare am fost la locatia acestui atelier intr-o zi de vineri si acolo am discutat cu o persoana amabila despre ce doresc. A vazut masina, in ce consta manopera, a verificat chederul cumparat de mine daca este compatibil, mi s-a explicat ca trebuie demontat parbrizul integral pentru aceasta reparatie si exista un mic risc ca acesta sa se sparga. Am acceptat acest risc si ne-am inteles sa revin luni, in urmatoarea saptamana pentru reparatie, intre orele 13-14, am intrebat daca este nevoie de un nume sau alceva pentru programare si raspunsul a fost nu, ca el se va ocupa de manopera, ca sa citez "poti venii oricand pana in ora 16".Luni ca sa ma incadrez si sa ajung la timp, am mers mai repede la servici si m-am si invoit 2 ore, dar surpriza si dezamagire totala, cand am ajuns, ora 13:40, am gasit doar o domnisoara sau doamna, care mi-a explicat amabil ca s-a plecat la o intrerventie pe teren si daca vreau sa revin in alta zi. Evident ca am renuntat si am cautat alt atelier cu servicii similare, am gasit unul si am sunat pentru programare. Am avut noroc si am fost primit in aceeasi zi, acolo totul s-a rezolvat prompt, cu profesionalism, dupa trei ore reparatia a fost gata, ca sa rezum, cheder inlocuit, parbriz intreg si masina curata.

Buna ziua! Apreciez ca am primit un raspuns foarte repede la recenzia mea, totul ar fi fost foarte bine, mi-a placut inceputul..., dar tipic romanesc in loc sa va vedeti problema in organizare, mentionati o simpla greseala gramaticala, deci ce sa mai zic ... no comment.
Numai bine!

P.S. Va rog sa ma scuzati pentru eventualele greseli gramaticale, chiar nu tin sa fiu in centrul atentiei.
Cristian Muresan
Cristian Muresan2 ani în urmă
Nota 10 pentru profesionalism, promptitudine, amabilitate. O echipa perfecta care m-a scos din impas in cel mai scurt timp. Felicitari
Gigi Mihal
Gigi Mihal2 ani în urmă
O experienta foarte buna.foarte amabili si prompti iar raportul calitate pret excelent.i-as recomanda cu drag celor care au nevoie
Chelemen puiu adrian
Chelemen puiu adrian2 ani în urmă
Echipa operativa. Te contactează din timp și au făcu treabă bună. 4 stele pentru ca nu au verificat ștergătoarele după montaj.
Sorin x
Sorin x5 ani în urmă
Foarte multumit. Am sunat pentru reparatie de parbriz, pentru ca am vazut ca fac si asta. Dupa ce am ajuns la ei mi-au explicat ca nu se poate repara (era fisura prea mare), mi-au dat mai multe variante de parbriz nou, si ieftine si mai scumpe. Am mers pe varianta medie si nu imi pare rau. Este un parbriz no name, insa nu are deformari optice, beneficiez si de garantie pentru calitatea geamului. Si pretul a fost unul avantajos! Banuiesc ca majoritatea ii alege pentru acest lucru. Am vazut ca au si autorizatie RAR, ceea ce am inteles ca nu prea au toate firmele care isi fac reclama pe internet. Personalul mi s-a parut ca stie exact ce face. Domnisoara din birou foarte amabila. Nu e un service luxos, eu nu asta cautam. Apreciez calitatea lucrarii, punctualitatea, seriozitatea.
Alexa Alexa
Alexa Alexa5 ani în urmă
Rapid, avantajos, foarte amabili. Pret bun pentru geam de calitate, programare rapida. In alte locuri ar fi durat chiar 2-3 zile pana aduceau parbrizul, pana il montau. Locatia foarte buna, in curtea autogarii. Interiorul un pic cam trist, dar banuiesc ca oamenii sunt in chirie la Codreanu. Am si doua camioane, am schimbat parbrizele tot la ei. Nu am probleme cu niciuna dintre masinile la care am montat parbrize la ei.
Rezervare am facut telefonic, a mers totul foarte simplu: am dat detalii despre modelul auto, an de fabricatie, m-au intrebat si de senzori de ploaie, senzori de lumina, camera, incalzire in parbriz. Si montatorii au fost amabili, nu prea erau vorbareti, isi vedeau de treaba... Se vede ca au experienta. Am vazut si cum aplicau adezivul pe parbriz, un pistol electric, nu manual cum am vazut prin alte locuri. Au facut cordonul de adeziv foarte meticulos, aplicat cu precizie. dupa toata treaba cu montajul am mai asteptat 2 ore pentru uscare. Mi s-a mai spus sa nu spal masina o perioada de 2 zile, jetul de apa de la spalatorie poate sa dauneze cordonului de adeziv. Deci daca masina e murdara se recomanda sa o spalati inainte sa o duceti la schimbarea parbrizului. Deci daca mai am probleme tot la ei ma duc, asta e clar. Mi-au dat detalii si despre ciobituri, au zis ca se ocupa si de reparatia ciobiturilor si fisurilor. in concluzie a fost o experienta cu niste oameni profesionisti, care isi vad de treaba, si nu in ultimul rand si preturile oferite de ei au fost foarte avantajoase. Banuiesc ca si cei care au dat review-uri negative tot de asta au fost atrasi...
Alex Sindrilaru
Alex Sindrilaru2 ani în urmă
Foarte prompti, chiar si in perioada sarbatorilor! Lucrarea este de calitate, nu intra apa in timpul ploilor torentiale. Montaj rapid si impecabil la un pret foarte bun.

Recomand oricand :)
Aici KaZLo
Aici KaZLo2 ani în urmă
Multumit ! Raport pret servicii , ok !
Locații recomandate