/Brasov/Service auto

DELCAR SKODA Brasov

Calea Brașovului 25, Ghimbav 507075, România

DELCAR SKODA Brasov
Service auto
4.2
712 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG7G+92 Ghimbav, România
+40 268 408 888
delcar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Burlacu
George Burlacu2 ani în urmă
Desi sunt client de ani buni ca persoana juridica, de fiecare data experienta este neplacuta si eu ma tot încăpățânez sa merg acolo din... comoditate. In general problemele semnalate la masina se rezolva, deci pe partea de service sunt ok, insa experienta per total este jalnica. Toata lumea este chemata la programare dimineata. Ultima data am stat peste o ira doar ca sa predau masina la receptie!!!
Birocratia este ca la stat sau mai rau.: se scrie, se completează zeci de formulare care apoi se printeaza, si se indosariaza si probabil se arhiveaza. In epoca digitala toate astea!!!
O programare in service durează cel putin 2 săptămâni, cel putin asa este in ultima vreme, deci daca ai o urgenta si trebuie sa o rezolvi... ghinion!
Iulian iulian
Iulian iulian2 ani în urmă
Neprofesioniști, te duci cu o mică problemă și îți găsesc ei altele imaginare , am avut o mica scurgere la baie ,curgea pe la bușonul de golire ulei și trebuia schimbata doar șaiba ,ei voiau sa îmi schimbe toată baia noroc ca am cerut a doua părere, am schimbat șaiba și ce sa vezi nu mai curge pe nicăieri.LA EI POȚI LUA CEA MAI MARE ȚEAPĂ , EU ERA SA O IAU DE VREO 3500 LEI .
Paul Robu
Paul Robu2 ani în urmă
2-3 ore de așteptare pentru un schimb de ulei, fără posibilitatea de a-ți vedea mașina în timpul acesta (camere de supraveghere oprite sau care nu acoperă fix zona care te interesează)
Constantin Dumitrescu
Constantin Dumitrescu2 ani în urmă
Slaba și neprofesioniști nu am înțeles de la fata aia nimic
Baltaret Constantin
Baltaret Constantin2 ani în urmă
Locație curată, personalul este foarte amabil dând dovadă de profesionalism.
Adrian Necula
Adrian Necula2 ani în urmă
Slabe relații clienți firma..Că sa ceri detaliile despre un accesoriu firma NU oferă așa ceva
Constantin catalin
Constantin catalin2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o formă acest service. După mai multe vizite la acest service, cu masina nouă achiziționată in Decembrie 2020, după schimbarea cutiei de viteze în luna februarie 2021, la 950 de km, am sesizat de curând că mecanicii de la service nu au fost in stare să fixeze bieleta de direcție pe poziție. Oare in cazul unui accident cine se făcea vinovat? Oare la recepționarea mașinii din reparație trebuie ca proprietarul autovehiculului să vină cu mecanicul lui să îi verifice lucrarea?
Lucian Dicu
Lucian Dicu2 ani în urmă
Cineva a reclamat cu 4 luni in urma ca o parte din personalul Delcar nu poarta masti de protectie impotriva raspandirii COVID19. Si eu confirm ca aceste masuri legale nu sunt indeplinite, mai mult decat atat, personalul din service (cei care repara autoturisemele) nu poarta deloc aceste masti, generand un risc crescut de raspandire al virusului in habitaclul masinii.

Raspunsul Delcar la o reclamatie asemanatoare a fost:
Vă mulțumim pentru feed-back. Ne pare rău pentru impresia pe care v-am lăsat-o. Promitem sa fim mult mai atenți și stricți pe acest subiect.

Comunic Delcar ca aceste masuri sunt obligatorii si nu optionale, eu am facut cateva poze pe care din pacate nu le pot posta in mediul public.
Locații recomandate