/Brasov/Service auto

A.F. MARTON

Strada Lacurilor 35A, Brașov, România

A.F. MARTON
Service auto
3.9
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJ8V+FV Brașov, România
+40 268 336 354
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mari Marişor
Mari Marişor2 ani în urmă
Foarte proastă ...extrem de proastă...nu mă mai duc acolo niciodată, și sfătuiesc și pe alții să facă la fel. Am pierdut aproape 3 ore pentru schimbarea a 4 cauciucuri. Rușine!!!!!
Dda Shejzus
Dda Shejzus2 ani în urmă
Groaznic . Abia se mișcă . Am stat aproape 3 ore sa aștept , pentru ca domnul stătea la vorbe cu prietenii . Nu recomand deloc !!!
Florentin Tintesan
Florentin Tintesan2 ani în urmă
60 RON pt echilibrat și montat 4 roți, nu e cam mult????
Alexandru Alexa
Alexandru Alexa4 ani în urmă
Bine dar timpul de asteptare foarte lung .... dar cel mai placut lucru este ca toata lumea sta la coada ...nu intra nimeni in fata ... cand ajungi esti sigur ca vei fi preluat la rand ... calitatea lucrarilor foarte buna !
Daniel Laurentiu
Daniel Laurentiu6 ani în urmă
Vara gasesti aici inghetata geniala iar pe tot parcursul anului o vulcanizare excelenta. Am revenit mereu datorita serviciilor bune oferite chiar de domnul Marton, schimb de anvelope plus echilibrat, curatare prezoane cu spray, verificarea prezoanelor la final cu cheie dinamometrica (ideal ca nu le strange la pistol de nu mai poti da jos rotile). Daca ai senzori de presiune doar ii spui si o sa fie mai atent, la fel si in cazul jantelor de aluminiu. Pentru jante de tabla de 15" pretul este de 40 lei, iar pentru jante de aluminiu/aliaj pretul este de 50 lei (avand in vedere ca jantele mele sunt de 17" si din aluminiu consider ca nu poti gasi pret mai bun absolut nicaieri decat aici iar in pret este inclus tot: montat si demontat roti, jantat si dejantat, echilibrat roti, plumbi).
Dănuț outdoors & carp fishing
Dănuț outdoors & carp fishing6 ani în urmă
Daca ai răbdare sa stai la coada e ok...de obicei e plin de pensionari...nu stiu cum lucreaza...nu am avut răbdare sa stau la coada...programare nu se face...probabil ca este mai ieftin ca in alte locuri...
Valentin Racureanu
Valentin Racureanu2 ani în urmă
Rapid, fara coada, 2 posturi de lucru. 👍
Traian Gorgan
Traian Gorgan2 ani în urmă
Este un atelier vulcanizare roti ok.
Locații recomandate