/Brasov/Service auto

Grozbo

Strada Țebea 1A, Brașov 500177, România

Grozbo
Service auto
4.4
182 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6X+3X Brașov, România
+40 268 425 552
baterii-auto-brasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mr. Z
Mr. Z2 ani în urmă
Servicii de slaba calitate raportat la preturile afisate.

Am solicitat anumite specificatii tehnice referitor la baterie insa doamna a sustinut ca ea stie mai bine decat inginerii japonezi care au dezvoltat autovehiculul pentru care era destinata.

Bineinteles, am ales serviciile unui alt comerciant. Va recomand sa faceti si Dvs. la fel.

O zi buna.
Bogdy A
Bogdy A2 ani în urmă
Lipsa profesionalism.
Doamna de acolo "le stie pe toate" nu accepta alte pareri.
Nu se ocupa cu codarea bateriei, iti vand gogosi ca pune o baterie in paralel si nu ar fi probleme, am zis sa incerc(au pus o alta baterie in "paralel" dar au uitat sa conecteze borna de minus, le.am spus dar m.au linistit ca nu e problema -> atunci ce sens mai are sa pui in paralel daca a stat si fara curent si nu e o problema?). Dupa montarea bateriei noi(luata de la ei) sistemul start/stop nu mai mergea, concluzia doamnei a fost ca am venit eu cu masina defecta si dau vina pe ei. Am refuzat sa le cumpar bateria si am revenit la cea veche, moment in care masina s.a reparat miraculos si a inceput sa mearga sistemul start stop.
La final cand am refuzat sa cumpar bateria m-a convins doamna ca la ei vin "masini de masini" nu ce conduc eu si nu au avut probleme cu sistemele.

In concluzie nu recomand deloc, lipsa de profesionalism foarte mare, si bonus o doamna artagoasa si crizata care aparent nu stie decat sa comenteze in loc sa rezolve problema.
Cosmin Baiu
Cosmin Baiu2 ani în urmă
Am primit detalii profesioniste, am găsit bateria potrivită. Recomand
Dorel Serediuc
Dorel Serediuc2 ani în urmă
Până s-a montat bateria și s-a verificat actele cu garanția au fost făcute.
Asu As
Asu As2 ani în urmă
Pacat ca nu se poate da mai putin de o stea. Am sunat la ei sa vad ce variante de baterii imi pot oferi...o aroganta incredibila. Ei nu lucreaza prin telefon, ca ei au clienti care asteapta si nu imi pot oferi mie detalii la telefon. Acum vreun an am fost la ei trimis de cineva si doar pt ca au masurat daca incarca alternatorul mi-au luat 30 lei, fara bon fiscal. Atunci nu aveau clienti si voiau sa imi bage pe gat o baterie chiar daca a mea era inca ok. Am intrebat la telefon de o marca de baterii care dau garantie 5 ani......ei nu lucreaza, nu ii intereseaza, noi va dam Varta la 660 lei. De banii astia iau ceva mai bun. o varta de 70 Ah nu este 660 lei nicaieri. Foame mare se pare
NU RECOMAND
Popa Florin
Popa Florin2 ani în urmă
M-am dus doar că să mă interesez de prețurile unor baterii auto,când oamenii m-au băgat cu "japca" in garaj mi-au măsurat încărcarea bateriei și fără să le spun eu s-au apucat de demontarea acesteia de pe mașină fără să le zic eu,după ce am intrat in magazinul propriu zis sa văd prețurile bateriilor care sunt undeva cu 70-80 de lei mai mari decât la alte magazine,am constatat cu stupoare că mă taxează cu 20 de lei pentru măsurarea încărcării bateriei.din acest punct de vedere nu recomand.
Dita H
Dita H2 ani în urmă
Am crezut sincer că se exagerează în privința doamnei, însă m-am înșelat. Voiam sa verific bateria și, în cazul în care era necesar, să o înlocuiesc. A început să țipe că ei nu fac reparații, că e contracost totul. Nu m-am putut abține și am pomenit de recenzii, spunându-i că oamenii care au dat recenzii proaste aveau dreptate.
Mi-e cam milă de dumneaei. Poate o ajută cineva pe partea de descărcare, cât să mai scape de frustrări.
Adrian guiman
Adrian guiman2 ani în urmă
Am fost sa cumpăr o baterie le-am explicat ce vreau mi-a demontat bateria după care au constatat ca nu au baterie pentru nevoile mele așa ca pus bateria la loc Am palatin 10 RON pentru nimic și am pierdut o ora Am cumpărat baterie de pe Emag și o voi monta singur Pentru garanție voi merge in alta parte sa verifice încărcarea
Locații recomandate