/Brasov/Service auto

Service Auto Dan

Strada Octavian Goga 207, Feldioara 507065, România

Service Auto Dan
Service auto
4.9
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RH6J+HW Feldioara, România
+40 723 178 804
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Stanciuc
Daniela Stanciuc2 ani în urmă
Recomandăm!!!!Domnul Dan, un adevărat profesionist!!Pentru că nu a putut finaliza lucrarea, nu voia să fie platit!Mai rar asemenea oameni la service, mai ales că suntem din Constanța, deci destul de departe față de casă.Inca o dată, vă mulțumesc și vom reveni, cu mare drag. V omereveni și pentru catei!!!
Lupu Doru
Lupu Doru4 ani în urmă
RECOMAND CU TOATĂ ÎNCREDEREA!
Profesioniști și de super omenie! Eu sunt din Buzau și am rămas în pană de mașină (alternatorul defect), la o distanță mare de acest minunat OM ( DAN)-Feldioara. În mașină eram cu cei 4(patru)copii ai mei și cu soția. Afară GER, ÎNTUNERIC ȘI CÂMP..., mașina s-a oprit din mers, după ce am plecat din Brașov, de la un service, în urma asigurărilor mecanicilor de acolo (Bv), că voi ajunge în deplină siguranță la Baia Mare!... Am rămas pe acel câmp în pană... Am sunat la service-ul de unde am plecat și mi-au zis " că asta e" și că ei nu pot veni; am sunat la alți 2 mecanici, pe care i-am găsit pe net, dar nu au vrut să vină... Când am sunat la acest DOMN, i-am povestit ce am pățit, NU A MAI CONTAT CĂ ERA ONOMASTICĂ dumnealui, (Sf. Ioan, ), al doilea nume fiind Ioan, și o oră destul de târzie (noapte), a venit imediat... După constatarea făcută la mașină, mi-a luat copiii și soția și i-a dus la căldurică!... unde credeți!!!?... acasă la dumnealui, punându-le la dispoziție nu numai ceai și mâncare, ci chiar și jucării...! Apropo's, are o familie FRUMOASĂ ȘI PERFECTĂ, două minuni de fetițe ca DOI ÎNGERI, și o MINUNATĂ SOȚIE, să-i țină Dumnezeu sanatosi!
Eram nevoit să ajung până dimineață la Baia Mare, lucru ce a fost posibil prin acest OM MINUNAT (DAN)... mașina perfect funcțională , copiii hrăniți, încălziți, odihniți și mai bogați cu noi prieteni ( Antonia și Ema, fetele lui Dan și Emiliei)
Numărul de telefon l-am găsit pe net - google maps...
În puține cuvine :OMENIE, JERTFĂ, PROFESIONALISM...!!!
P. S. - Să vă spun și de bani - plată... MI-A CERUT DOAR COSTUL MOTORINEI... 100 lei!!!
De fiecare dată când voi fi în zona Feldioarei voi trece să-i văd și să-i salut pe acești OAMENI MINUNAȚI!
Lirca Vlad
Lirca Vlad4 ani în urmă
Personal foarte amabil si de ajutor cu un service dotat cu tot ceea ce e nevoie . Recomand cu incredere
Florin Narcis Cotofan
Florin Narcis Cotofan4 ani în urmă
De nota 10...recomand...am avut o problema la turbo, mi sa rupt colierul și sa rezolvat în 2 minute, foarte rapid și cu service de nota 10(dotat) cu toate sculele necesare
Alin Boghez
Alin Boghez5 ani în urmă
Un service specializat cu multiple dotari performante. Seful de service este amabil si săritor, personalul este calificat , eram in trecere si am ajuns din gresala la service cu o problemă destul de majoră la masina , dar s-a rezolvat rapid si mi-am continuat drumul la timisoara.Am sa revin cu mare drag.
Ana Badea
Ana Badea5 ani în urmă
Recomand cu drag, un om priceput pe care te poti baza. M a ajutat cu o problema urgenta la masina desi era in concediu s a oprit din ce muncea la casa ca sa mi dea o mana de ajutor. Multumesc.
Ioan Bischin
Ioan Bischin2 ani în urmă
Foarte plăcut surprins,recomand cu toată încrederea.
Am rămas cu mașina în drum,a fost foarte prompt și serios!
Robert-Andrei Stoica
Robert-Andrei Stoica2 ani în urmă
RECOMAND CU TOATA INCREDEREA!! 🙏
UN OM CU ADEVARAT DEOSEBIT, cu un spirit civic nemaintalnit pana acum. Pot sa va spun ca fara ajutorul lui Dan nu am fi putut ajunge cu bine la Cluj. Am ramas fara cureaua de accesorii care angrena alternatorul, practic a facut infarct masina :)).
Constatarea facuta a condus la descoperirea problemei, rulmentul de compresor gripat, astfel ca a trebuit sa gandim un arificiu. Dan a venit cu solutia pentru ocolirea compresorul cu o curea de dimensiune mai mica. A comandat, adus si montat cureaua de care aveam nevoie pentru a finaliza procedura.

Tot procedeul a fost un real succes!!

Nu regret nicio clipa faptul ca nu m-am intors catre brasov, pentru ca sigur as fi ramas cu masina in drum si nu as fi rezolvat problema.

Multe multumiri din partea familiei!
Locații recomandate