/Botosani/Service auto

SFINX COM SRL

Strada Pacea 108, Botoșani 710145, România

SFINX COM SRL
Service auto
4.4
245 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PJWQ+GX Botoșani, România
+40 745 308 274
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–20
Marți: 6–20
Mirecuri: 6–20
Joi: 6–20
Vineri: 6–20
Sâmbătă: 6–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Narcisa Cojocariu
Narcisa Cojocariu2 ani în urmă
Atunci când ești navetist și dimineața la 6 ai pana, găsești un angajat extrem de amabil. Felicitari! Nu același lucru pot spune și de vecinii lor de la Domo
Gabi bejnariu
Gabi bejnariu2 ani în urmă
Foarte rapizi si prietenosi... au ce iti trebuie.
SSM SU RSVTI
SSM SU RSVTI2 ani în urmă
Personal amabil, prestație promptă și rapidă. Ce-i mai important, în aceste zile cenușii, e că băieții de pe tura pe care am nimerit-o au și simțul umorului. Bravo lor!
RADU danila
RADU danila3 ani în urmă
După consultarea automobil clubului german ADAC m-am axat pe anvelopele de vară Bridgestone turanza 185 /65 r15. Aveau distanța de frânare mai scurtă cu 1,5 metri decât Michelin și Continental. Le-am cumpărat de la Sfinx cu 250 de lei bucata, dot 2021, mai ieftine decât oriunde altundeva (compari.ro sau alte site-uri). Mi-a făcut și ofertă de montat/echilibrat cu valve noi la 50 de lei. Incredibil, nu? Și nu se oprește aici. Tipul care le-a montat mi-a curățat jantele cu o perie de sârmă rotativă montată pe bormașină, le-a dat frumos cu soluție iar la echilibrat mi-a dat tot noroiul jos cu o perie de sârmă manuală astfel încât să dea rezultate optime la pus plumbul pe jante. 5 stele cu felicitări. De azi înainte căutările mele de anvelope se opresc la Sfinx.
Vlad Sandu
Vlad Sandu5 ani în urmă
Neserioși , m-am dus să imi fac o pană la mașină , mi-au zis ca nu mi-o pot face, e varză anvelopa si că trebuie sa cumpar alta ( bineînțeles de la ei ) , 150 lei pe o anvelopa sh din 2007 mi se pare exagerat , nu mai zic ca nu e ok sa vinzi asemenea anvelope, 11 ani sunt prea vechi pentru a mai circula in siguranta, am mers a doua zi la Vianor iar in 10 minute mi-au făcut pana cu 19 lei. 👎
Mirel O.
Mirel O.2 ani în urmă
Personalul are experiență și sunt buni profesioniști, lucrează cu atenție și oferă siguranță. Prețurile sunt accesibile pentru toate serviciile, singura problemă fiind aglomerația la orele de vârf. Sunt mulțumit și recomandat această vulcanizare.
Maria Cojocarii
Maria Cojocarii2 ani în urmă
Tot ok .
Mihai Tucaliuc
Mihai Tucaliuc2 ani în urmă
Oamenii care lucrează acolo sânt foarte amabili inclusiv șefii 👍,eu personal am fost foarte multumit.
Locații recomandate