/Botosani/Service auto

I.I.AROSOAIE DORU

Strada 1 Decembrie, Darabani 715100, România

I.I.AROSOAIE DORU
Service auto
4.5
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JM3+3R Darabani, România
+40 745 530 680
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Săcrieriu
Adrian Săcrieriu2 ani în urmă
Am făcut geometria roților. Sunt foarte mulțumit! Voi reveni!
Senocico Stelian
Senocico Stelian2 ani în urmă
Prima dată când am fost la acest service au fost foarte amabili fapt pentru care atunci le-am acordat 5⭐. Am mai fost la ei zilele acestea și experiența a fost diferită...

Am mers la acest service și le-am spus că îmi vibrează mașina foarte tare după 70-80 km/h, mi-au spus nici o problema, rezolvăm, dar nu avem timp pe moment că suntem foarte ocupați. Mi-au făcut programare peste 8 zile pentru că au zis că e mai multă treabă.
Vin miercuri, peste 8 zile după cum a fost programarea, când ajung la ei îmi spun că nu au timp că au alte mașini. Le-am spus că aveam programare. Au rămas surprinși, aparent nu știau, mi-au zis să las mașina la ei și mâine (joi), o fac. Le sun joi după amiază, îmi spun că nu ai avut timp că au avut ceva probleme, dar mâine (vineri) până la amiază e gata. Vineri pe la ora 15 le sun și îmi spun că e aproape gata, pot sa merg sa o iau. Am zis că vin pe la ora 16. Am ajuns la ei pe la ora 18 și mașina încă nu era gata. Am așteptat încă 30 minute să termine treaba. Au terminat-o și i-au făcut o probă la drum întins. Problema cu vibrația nu era deloc rezolvată. Am spus la dl. Doru că plec exact cu aceeași problema cu care am venit și am dat și 1230 lei pe ce au mai schimbat ei pe acolo. Atunci dl. Doru s-a enervat destul de tare pe mine, a început să vorbească nervos și apăsat, că mașina are probleme, că roțile sunt strâmbe, că planetarele sunt duse, că el știa de la bun început că mașina are probleme, dacă știa nici nu se apuca, etc etc .
Eram cu soția și cu socrul, nu s-au simțit deloc bine de cearta pe care am primit-o eu acolo... Dap, am plecat destul de indispus...

Imediat ce am plecat, mi-am dat seama că troncăne foarte tare ceva la o roată, asta e, probabil de la planetară gândeam eu. Am circulat așa tot weekendul, însă troncănea tot mai tare, ca o căruță.
Luni dimineața m-am dus la un alt service, au verificat și... nu era strânsă sau strânsă doar la mâna piulița de la bieleta de direcție, partea stângă. Probabil la viteza, cum mi-au făcut ei mașina pe grabă, au uitat să o mai strângă...

Dap, asta a fost experiența mea cu QService. Trageți voi concluziile.
Rinel Lisenche
Rinel Lisenche2 ani în urmă
Sunt client din 2014 . Foarte mulțumit de serviciile prestate cît și de prețurile practicate Recomand celor care vor reparatii de calitate și siguranță în exploatarea ulterioară a mașinii. .
Daniel Mihai
Daniel Mihai2 ani în urmă
Firmă care respectă clientul. Personal serios și calificat. Felicitări!
Daniel Gîrdianu
Daniel Gîrdianu2 ani în urmă
Profesionalism .Multumesc pentru înțelegere și ajutor.
Karina Arosoaie
Karina Arosoaie6 ani în urmă
calitate si seriozitate.Recomand.
Livius Ioan Subtire
Livius Ioan Subtire2 ani în urmă
Vam deranjat cu o defecțiune la mașină și vam întrebat? Ma-ți întrebat ce marca e, va zis este Chrysler voyager. Și ca și cum nu ați mai auzit de aceasta imediat ați răspuns ca nu cunoașteți și ca nu va băgați la asa mașină. 5 stele pentru ca a-ți fost sincer. Spor la treabă. Nu poate unul sa le știe pe toate.
Sorin iancu
Sorin iancu2 ani în urmă
Doar 2 cuvinte am sa ii descriu, ospitalieri & profesioniști! E un fel de Mall Auto : vopsitorie, mecanică, electrică & software, tot pachetul.
Locații recomandate