/Bistrita nasaud/Service auto

AutoBavaria Service

Str. Principala 100A, Cart. Unirea, Bistrita, Bistrita-Nasaud, 420005, România

AutoBavaria Service
Service auto
4.8
143 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5G6H+QV Bistrița, România
+40 729 059 462
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Octavian Radu
Octavian Radu2 ani în urmă
Recomand cu căldură. Probabil cei mai buni profesioniști din țară, în frunte cu domnul Lucian.
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Profesioniști !
Calitate, seriozitate, curătenie și prețuri de bun simt !
Samuel Szekely
Samuel Szekely2 ani în urmă
Anul trecut am plătit 2500 lei să schimbe uleiul din cutia de viteze la un bmw 525 anul 2013. Când am ajuns înapoi în Anglia, am dus-o la service ca cutia de viteze făcea probleme. I-am zis la mecanic că uleiul a fost schimbat recent, dar mecanicul a zis că uleiul nu a fost schimbat niciodată încă era sigilat din fabrica. Așa că 2500 lei aruncați fără factura fără nimic
Bogdan Moldovan
Bogdan Moldovan4 ani în urmă
Recent, cei de la AutoBavaria mi-au schimbat distribuția la BMW-ul X3 (notoriul motor N47) și au făcut revizia la cutia de viteze. Deși am la activ câteva vizite la reprezentanțe BMW din marile orașe, profesionalismul de care atât Lucian Pop cât și colegii acestuia au dat dovadă, sunt cu muuuult peste alte service-uri cu nume mai sonore.
În ceea ce mă privește, deși sunt la ceva km de Bistrița, cu siguranță voi reveni pentru următoarele revizii.

Felicitări d-lui Lucian Pop și echipei pentru ce realizează acolo zi de zi! Sper din tot sufletul să continue la fel munca lor concentrată pe CALITATE și nu doar pe cantitate cum e în alte locuri.
Spor în toate și numai bine!
Cristian Manica
Cristian Manica5 ani în urmă
Un service de 5 stele. Schimbat kitul de distribuție la un BMW 520d. In 4 ore distribuția era gata (cu motorul dat jos). Kit original. Lucrarea și filtrele schimbate s-au înregistrat în istoricul BMW online. La finalul intervenției, probă de șosea cu mașina, plus test de gaze, pt confirmarea corectitudinii lucrării. Un service amenajat și curat ca o sală de operații. Cred că puteau face lucrarea și cu mâinile la spate. Recomand fără rezerve acest service pt orice intervenție la un BMW, cu atât mai mult pt cele majore sau sensibile. Foarte mulțumit.
Ciprian Pandia
Ciprian Pandia2 ani în urmă
Am venit de la Timisoara sa imi schimb distrubutia la un seria 5 .in 4 ore 30 minute masina era gata. Profesionisti baietii . Recomand
Kal El
Kal El2 ani în urmă
Sunt din Resita, am cumparat recent un x5 e70 si am fost cu el la Timisoara sa vad ce trebuie schimbat la el. Mi s a zis ca distributia trebuie inlocuita si ca trebuie facute reviziile la motor si cutie. Mi s a cerut cam multi bani si un prieten mi a recomandat acest service din Bistrita. Ieseam cu vreo 30 de milioane mai ieftin dupa ce puneam si drum, cazare si alte cheltuieli. Am mers la baietii din Bistrita, am lasat masina si...surpriza...ma suna sa mi spuna ca nu se schimba asa repede distributia la modelul asta de motor. Mentionez ca nu ma pricep...puteau sa mi ia banii si sa nu fi schimbat nimic la ea...nu mi as fi dat seama. Mi au facut doar reviziile si care intr adevar erau necesare. Cinstiti, prompti si profesionisti. A meritat drumul de la Resita si daca mai am vreo problema...clar mai fac un drum la Bistrita. Recomand cu tarie. Chiar daca mergeti de departe, daca tineti la masina voastra...chiar merita!
Perdele timisoara
Perdele timisoara2 ani în urmă
Recent, cei de la AutoBavaria mi-au schimbat distribuția la BMW-f10.
Recomand cu incredere...Serviciu profesionist, rapid si de calitate, deși sunt la 420 km de Bistrița, cu siguranță voi reveni pentru următoarele revizii. Mulțumesc frumos echipa #AutoBavaria Service!!
Locații recomandate