/Bihor/Service auto

Sevas SRL

Piața 22 Decembrie 2, Oradea, România

Sevas SRL
Service auto
4.4
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WVP+78 Oradea, România
+40 788 420 340
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Mascaş
Daniel Mascaş2 ani în urmă
Am făcut schimbul de ulei ... personal calificat. Totul merge cât se poate de repede. Un pic a fost cam scump da tot acolo merg ... daaaa like 👍
Cristian bulboaca
Cristian bulboaca2 ani în urmă
Foarte buni mecanici , si piesele pret foarte bun de departe bate multeee service-uri din oras . am facut la masina reviziile de ulei si cand am avut probleme cu motoru(egr,filtru particule) am luat oferta de la alt service si era pe departe mult mai ieftin la Sevas . lucrare facuta de un an jumate si merge masina perfect .! (seria 7 f01 ptcei interesati) In concluzie foarte multumit!!!
Marius anghel
Marius anghel2 ani în urmă
Sunt oamenii la care apelez și merg cu plăcere de 15 ani. Am fost mulțumit de fiecare dată, la fel și autovehiculul meu 😀
Flaviu Lucaci
Flaviu Lucaci4 ani în urmă
Am fost la service pt o reparație: schimb de ulei, recondiționare chiuloasa și injectoare. Pe lângă ca au ținut mașina 6saptamanii după 3zile mașina s-a stricat inapoi. De fiecare data m-au tot amânat și au zis ca nu e vina lor.
După încă doua săptămânii au găsit defecte mufele de la injectoare care ziceau ca nu e vina lor când ei mi-au rupt doua mufe când au recondiționat mufele. Pe lângă asta mi-au montat galeria de admisie inapoi pe chiuloasa fără garniturii. Ca preț sa nu mai vorbim, prețul este mai mare decât in reprezentanta!
Cu certitudine nu recomand acest service!
Doar probleme mi-au făcut la mașina, in loc sa îmi repare mașina mai rău au stricat-o. Și încercau sa dea vina pe client nu sa își asume greșeala făcută.
Unul dintre cele mai proaste service-uri din oraș și cu preț imens pe deasupra.
Muresan Daniel
Muresan Daniel4 ani în urmă
Un service foarte bun! Preturile mult mai corecte decat in alta parte... Uneori se mai intampla mici incurcaturi pt ca sunt foarte aglomerati(tocmai pt ca fac o treaba buna) dar de fiecare data se rezolva orice problema!
Personal o sa apelez in continuare la ei!
Cosmin Roman
Cosmin Roman4 ani în urmă
Am apelat la serviciile lor pentru revizia periodica la masina. Am fost foarte multumimt de transparenta ofertei de pret, profesionalismul cu care am fost tratat si rapiditatea cu care s-a facut interventia la masina. Voi reveni si cu alta ocazie.
Marius Pavel
Marius Pavel5 ani în urmă
Un "service" (mult spus service) cu servicii de cea mai proasta calitate! Am facut o revizie a masinii la acest service, si m-am trezit cu bara stabilizatoare spate prinsa intr-un singur filet in suporti, deoarece asa numitii mecanici au avut grija ca la demontarea bucselor vechi a acesteia sa taie suruburile in loc sa le incalzeasca si sa le desfaca (deci putea sa cada in orice clipa). Cat despre "noul etrier" ce l-au schimbat, dupa 1 luna a trebuit inlocuit cu un altul, pur si simplu acesta ramanea blocat si frana roata in mers. Am facut greseala de a cere si schimbarea distributiei tot la ei, la o saptamana dupa interventiile de mai sus. La nici 1000 de km am avut surpriza sa aud sunete ciudate la motor. Am renuntat sa mai merg la ei, asa ca am am mers la reprezentanta. Acolo baietii mi-au aratat clar cum distributia era pur si simplu destransa, surubul intinzatorului nu a fost strans complet, iar cureaua urma sa sara de la loc in orice moment. Sa nu va mai spun ca la vestitul service "Sevas" am platit schimbul de distributie 2500 de lei fix (cu tot cu manopera, dovada am factura), iar la reprezentanta acelasi schimb de distributie cu aceleasi piese m-a costat 1600 de lei (cu tot cu manopera, dovada am factura). Seful de acolo ma aburea cu faptul ca la un Passat el imi schimba distributia cu 600 de lei. Bine ca nu am ales sa fac distributia si la masina tatei tot la ei, nu de alta dar este Passat. Sfat pentru cei care vor sa treaca pe la acest service, ganditi-va de doua ori inainte sa opriti in fata acestuia. Pe langa faptul ca se numesc service multimarca, capabilitatea personalului acestora pur si simplu lasa de dorit, iar cat despre conducerea service-ului, repspect 0 (zero) pentru clienti (Ex: eram la rand sa platesc, o persoana in fata mea, si imediat in spatele meu un tip. Seful de acolo a venit imediat la baiat, lasandu-ne pe mine si pe un alt client din fata mea sa asteptam 15 minute pentru ca tipul din spatele meu era baiatul asa-zisului Ionica si avea nevoie de anularea filtrului de particule la masina). Nu sunt singurul patit cu acest service. O cunostinta a mers cu o problema la ei si mecanicii de acolo au stabilit ca trebuie schimbata garnitura de chiuloasa la motor. Dupa aceasta operatie, omul a facut un drum Oradea - Cluj, ajuns in Cluj, a avut surpriza sa ii fiarba pur si simplu apa la motor si sa nu mai poata muta masina din loc. Asadar nu sunt singurul patit cu acest service anonim, si sincer, voi face o reclamatie la protectia consumatorului pentru toate acestea (lasi 5000 de lei in doua saptamani la ei si te trezesti ca masina este mai bolnava decat ai dus-o initial). Pacat ca nu se pot adauga review-uri negative
Cei 3 S LAM
Cei 3 S LAM2 ani în urmă
Servici de proasta calitate, nu recomand. După ce ca am plătit peste 600 de lei cică au schimbat garniturile la injectoare nu au făcut nimic, mașina a picat din nou am fost în alt loc și erau praf garniturile, am plătit dejaba
Locații recomandate