/Bihor/Service auto

BMW Grup West Premium

410553, Calea Clujului 300A, Oradea 417362, România

BMW Grup West Premium
Service auto
4.7
249 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
22Q3+48 Oradea, România
+40 259 477 796
bmw-grupwest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Ionita
Catalin Ionita2 ani în urmă
In urmă cu puțin timp am cumparat o motocicletă de aici și mă simt dator să fac și câteva aprecieri. Încă de la începutul colaborării, am fost încântat de disponibilitatea și profesionalismul manifestat de Zsolt Kiss. Eu sunt din București și Zsolt m-a ajutat să rezolv totul fără să merg la Oradea, numai prin corespondență. Mi-au câștigat încrederea imediat. Inclusiv transportul motocicletei la București s-a desfășurat extrem de profesionist și la un preț decent. Fiind un tip un pic mai agitat și oarecum obișnuit cu nebunia din București, vă mărturisesc că acești oameni faini mi-au transmis un pic și din calmul lor specific. Nu regret alegerea făcută și îi asigur de tot respectul meu. Cu siguranță urmatoarea motocicletă o voi cumpăra tot de la Oradea. Toate gândurile bune pentru voi, oameni frumoși!
Florin Popovici
Florin Popovici2 ani în urmă
Acest review se refera la service BMW Motorrad. Am avut repetate experiente de o foarte slaba calitate. Personalul front desk este evident subdimensionat si supra incarcat. Persoana cu care am fost in contact in ciuda dorintei de e fi eficient nu are deloc aptitudini de comunicare si tot ce poate sa faca pt a-si acoperi ineficienta si supraincaracarea este sa devina arogant si total neglijent. Mult prea neglijent pt o firma Premium. Dupa ultima transa de 2 saptamani cu motorul in service in garantie, un S1000xr, pt aceeasi problema, primesc motorul plin de praful acumulat in 2 saptamani de stat in service. Nu raspunde la tel pt a putea sa stiu pe cand pot primi motorul. Total inexact in informatiile furnizate.
Observ un regres major in calitatea acestui service. Pe viitor ma voi orienta spre Debrecen sau Nyiregyhaza cum altele mai apropiate nu avem.

De mentionat totusi ca la o zi dupa aceasta postare am fost sunat de repreznetantii service-ului pt a afla detalii despre nemultumirea mea.
Eduard Chirila
Eduard Chirila2 ani în urmă
Atitudine praf; daca ai o urgenta dar nu ai programare nici nu cauta o solutie, pentru nici nu existi. Pur si simplu dau din umeri ca orice functionar din Ro.
Alin Poinar
Alin Poinar2 ani în urmă
Locație excelentă, personal profesionist și foarte amabil
EDUARD HUDULA
EDUARD HUDULA2 ani în urmă
O locație în care profesioniștii auto(motive) sunt fata in fata cu provocările. Felicitări echipei si staff-ului implicat în soluționarea problemelor pentru profesionalismul si seriozitatea, alaturi de expertiza, de care dau dovada
Felicitări!!!!
Un SERVICE pe care-l recomand tuturor posesorilor de BMW.
Pop Sorin
Pop Sorin2 ani în urmă
Am avut o experiență excelentă sigur voi reveni și altădată
Samuel Salajan
Samuel Salajan3 ani în urmă
Pe scurt, cea mai bună alegere!
Adrian restea
Adrian restea4 ani în urmă
Am primit masina de service cat timp masina mea a fost in revizie si amabilitate din plin.
Locații recomandate