/Bihor/Service auto

Pretty Car Mobil srl

Strada Ogorului nr. 208, Oradea 410554, România

Pretty Car Mobil srl
Service auto
4.3
219 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WMF+V8 Oradea, România
+40 763 535 555
prettycar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Global West Alpine
Global West Alpine2 ani în urmă
Recomandam cu incredere serviciile acestei companii! Suntem foarte multumiti de interactiunea cu ei si de profesionalismul de care au dat dovada. In plus, ni s-a oferit si masina de schimb pe perioada reparatiilor, ceea ce este un avantaj excelent. Totul a decurs exemplar!
Doru Brad
Doru Brad2 ani în urmă
Servicii excelente, preturi corecte si prefesionalism! Nu am decat cuvinte de lauda pentru Pretty Car!
Vasea Bratuleanu
Vasea Bratuleanu2 ani în urmă
Profesionisti am fost la ei cu masina care nu mai trăgea motorul se tura în 2000 ture si o viteză de max100 KM AU PUS diagonala si au gasit filtru de particole înfundat ia dat setare de regenerare si in 20 30 minute motorul funcționa în parametrii normali Recomand au si preturi ok...
Ovi Palut
Ovi Palut3 ani în urmă
Pe lângă service, la Pretty Car Mobil, funcționează și centrul de daune pentru următoarele societăți de asigurare: Omniasig, City Insurance, Euroins, Groupama, Asirom, Allianz Țiriac, Generali Grawe România și Uniqa.
Marius Moroc
Marius Moroc2 ani în urmă
Un service care merita toate laudele. Angajati priceputi si implicati pentru remedierea problemelor, transparenta la superlativ ( deviz, facturi, istoric ) .Am fost de mai multe ori la acest service și o voi face in continuare, tocmai pentru calitatea ridicată a serviciilor oferite.Mult succes in continuare.
Arvay Eric
Arvay Eric2 ani în urmă
Am fost la ei acuma-s 2 saptamani si mi-au spus ca imi fac o lista cu piesele ce trebuiesc schimbate. Am insistat in aceste 2 saptamani daca au terminat de facut acea lista de preturi si primeam răspunsuri gen: "o sa va trimit lista prin mesaj" , "mai dureaza umpic","mai avem de lucru". PE SCURT,OAMENI NESERIOSI!!! Nici nu vreau sa ma gandesc cum lucreaza mecanicii.
Va dau un sfat: Inchideti-va firma ca nu sunteti de atata in stare. Sunteti o pierdere de vreme!!!
Florian Dumitras
Florian Dumitras2 ani în urmă
Cand am avut accident mi-au reparat masina,revizie cand a fost cazul,polisat,clima incarcat si igienizat...Cam tot ce se poate face la o masina.Recomand acest service!
Marius Nemes
Marius Nemes2 ani în urmă
Recomand cu căldura!
Apelați cu încredere pentru orice problema la autovehiculul d-voastra .
Locații recomandate