/Arges/Service auto

PROF SERVICE S.R.L. BUZAU

DN2-E85, nr.72. Com. Maracineni, Buzau [email protected], 120375, România

PROF SERVICE S.R.L. BUZAU
Service auto
4
70 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RHG+CW Mărăcineni, România
+40 744 579 767
profservicebuzau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Georgescu
Daniel Georgescu2 ani în urmă
Slabi , vor sa repare numai mașini noi , te pune sa schimbi tot la mașină , nu recomand.!
Marius Avram
Marius Avram2 ani în urmă
Service cu angajați profesioniști. Raport calitate/preț foarte bun. Recomand!
Augustin Carnu
Augustin Carnu4 ani în urmă
Am fost sa îmi resetez o problema la frânele de pe spate. După ce am plătit 833 de lei pe plăcuțe și senzor problema persista.
Personal incapabil!
După ce am încercat sa găsesc o soluție sa schimbam alte piese mi-a spus ca nu oferă garanție pe lucrare și nici nu are ce sa ii facă.
Înjura la telefon și nu este calm. Sub orice critică!
Nicoleta Mihalache
Nicoleta Mihalache5 ani în urmă
Am mers zilele trecute la ei pt un schimb de bascule si capete de bara. Am aj pe la ora 9 dimineata, m.am bucurat ca nu era nimeni inaintea mea si am intrat fara sa astept. Am intrat pe mana unui nene cu paru cret, care dadea impresia ca n.are nici un chef de treaba. Mi s.a recomandat sa raman in camera de asteptare. Si am asteptat vreo 2 ore. La un moment dat m.am dus sa vad ce fac. Mai dureza mult? Nenea cu paru cret abia schimbase piesele pe o parte. M.a luat toste disperarile. Am ramas langa el. Se misca precum ochiul mortului. Dupa vreo ora a mai venit un flacau mai tanar sa.l ajute si in sfarsit au montat rotile. Urma sa intru la geometrie. Inca vreo ora de chin. La 13:45 am plecat de la ei dupa aproape 5 ore. Interesant a fost faptul ca in tot timpul asta eu am fost singurul client. Service.ul are doar 2 angajati si un patron care nu prea are treaba cu mecanica. Pretul pe masura asteptarii. 420 LEI. Am achitat si am cerut si eu o garantie, un bon pt manopera. Mi s.s raspuns ca pt asta treb sa mai achit inca 60 lei , ca treb sa plateasca si ei impozit. Am lasat de la mine si am plecat. Nu mai trec pe la ei in viata mea. Nu recomand!
Andrei Dragu
Andrei Dragu6 ani în urmă
Singura optiune de service auto de calitate din Buzau! Am mai multa incredere in Prof Service decat in reprezentanta de marca. Increderea a fost castigata in timp cu lucrari exceptionale si consultanta pentru mentenanta si achizitia de piese auto.
Marius Turbatu
Marius Turbatu6 ani în urmă
Toyota Avensis 2006 cu probleme la driver-ul de injectie. Am rezolvat rapid si neasteptat de ieftin (au gasit un driver original la dezmembrari). A trecut deja un an si masina inca merge excelent. Recomand Prof Service!
Prologue Advertising
Prologue Advertising6 ani în urmă
Am avut probleme cu turbina, am trecut pe la 3 alte service-uri, nimeni nu mi-a putut descoperi unde era problema. Abia acum dupa ce am trecut si pe la cei de la Prof Service, in sfarsit mi s-a rezolvat problema. Recomand cu incredere, au experienta si sunt super profi. Va multumesc inca odata!
George Dascălu
George Dascălu6 ani în urmă
Fraților feriți-vă de acest service, se mișcă foarte greu inginerul de acolo și caută să vă mănânce de bani. Am avut mașina la el 3 săptămâni, am luat-o pe platforma și cu motorul în portbagaj. Trage de timp ,caută bube la mașină să vă bage în cheltuieli. Eu m-am dus cu fulia ruptă și am ajuns să-mi desfacă chiulasa și nu mai am putere sa descriu tot ce am pățit. De evitat!
Locații recomandate