/Arges/Service auto

S.C.Calypso SRL

Calea Câmpulung 2, Pitești 110147, România

S.C.Calypso SRL
Service auto
3.7
390 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV9M+GJ Pitești, România
+40 740 808 088
calypso.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vali Vali
Vali Vali2 ani în urmă
Sunt profesioniști în schimbat roțile indiferent de dimensiuni. Recomand.
Adrian Ionica
Adrian Ionica2 ani în urmă
Dacă cumva ai piesele tale, cumpărate de la magazine autorizate desigur, nu au loc și timp, dacă iei de la ei se rezolva, nici uleiul nu ți-l schimbă dacă nu-i de la ei, sunt total nemulțumit.
PetPOP expert
PetPOP expert2 ani în urmă
foarte profesionisti baietii, tarifele mai mult decat acceptabile! multumesc inca o data pentru ajutor!!
Adrian Covrig
Adrian Covrig2 ani în urmă
Au unelte pt orice legat de roti, profesioniști, preturi cu 20% mai mari.
Claudya Gheorghe
Claudya Gheorghe2 ani în urmă
Bataie de joc!!!Baiatul doamnei care este proprietara acestui service mi-a spus ca imi poate repara decapotarea masinii.Dupa ce m-a amanat o saptamana,mi-a desfacut piesele care sustineau decapotarea masinii si mi-a lasat-o asa pt ca nu a mai stiut sa le monteze la loc!Evident,fara sa rezolve ceva,doar a stricat-o si mai rau!!! Eu inteleg ca nu avea cunostinte despre asa ceva si ca poate sunt mai dificile si pretentioase acest gen de masini DAR,nuu te bagi in cazul asta,nu spui ca stii si ma trimiti in alta parte,dar nu-mi strici masina mai rau fara sa-ti asumi vreo responsabilitate!Nuu se face asa ceva,oameni buni!!
Adrian Marius
Adrian Marius2 ani în urmă
Am fost la service Calypso cu un megane 3 sa-mi anuleze o eroare din bord. M-am dus cu masina pe roti, am plecat cu ea tractata. Dupa ce mi au pus testerul, masina nu a mai pornit.Ambele persoane care au folosit programele pe masina nu mi-au lasat impresia ca stiau sa foloseasca programele respective( angajatul care mi-a pus testerul pe masina chiar a spus ca el nu e platit pentru asta, ca ia aceiasi bani ca unul care schimba roti,dupa ce a pus testerul masina nu a mai pornit). Fiul patronului a incercat sa vada ce s- a intamplat si a pus un alt tester pe masina si statea in telefon cu alta persoana care ii spunea unde sa umble si cum sa foloseasca programul. Nu ne-am certat. Am zis ca se poate intampla si sa facem cumva sa rezolvam problema, nu m-am gandit ca problema e atat de grava. Am luat masina pe platforma, am dus-o la o persoana pe care o stiam atat eu cat si fiul patronului, masina a stat acolo 2 saptamani jumatate, timp in care persoana respectiva a tinut legatura cu fiul patronului, ii spunea mereu ce a gasit la masina si ce e de facut.La final patronii au dat-o la intors, ca nu au de ce sa raspunda ei pentru programele care se pun pe masini, ca oricum nu am nimic la mana sa dovedesc ca am fost acolo.Eu am achitat 29 mil piese plus manopera in alta parte si inca 2 milioane la platforma. Probabil asta a fost motivul pentru care nu au mai vrut sa recunoasca nimic ulterior. Le-am facut si reclamatie la protectia consumatorului, acolo au declarat ca mi-au pus mie elevatorul la dispozitie si ca ei nu au umblat la masina. Oricum stiu ei mai bine modul cum au rezolvat cu comisarul de la protectia consumatorului. Greseala mea a fost ca nu am chemat atunci pe loc autoritatile si am zis ca rezolvam amiabil.
Pe partea de diagnoza nu recomand service Calypso Pitesti. Experienta la ei m-a costat 3100 lei si 2 saptamani jumate fara masina.
Ion Tesileanu
Ion Tesileanu2 ani în urmă
M-am dus cu instalația goala, au băgat freon cu substanță de contrast, după vreo luna m-am reîntors și au concluzionat ca ar tb schimbat radiatorul de clima. S-a înlocuit, a mai mers site ul cam o ora și apoi s-a blocat compresorul, care a trebuit înlocuit. Concluzia ar fi ca nu au băgat suficient ulei. Conductele erau uscate când am schimbat radiatorul. Revizia de AC o făcusem tot la ei cu 3 ani în urma. Nu recomand.!
Mccomb Sturtz
Mccomb Sturtz2 ani în urmă
Cel mai bun mecanic aici l-am intalnit. multumit tare de servici!
Locații recomandate