/Arges/Service auto

Soroti Service Roti

Str. Albești 18, Curtea de Argeș 115300, România

Soroti Service Roti
Service auto
4.4
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5M9C+QJ Curtea de Argeș, România
+40 744 709 024
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Soroti Service Roti
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Haiducu Andrei
Haiducu Andrei305 zile în urmă
Servicii de calitate. Se lucreaza din pasiune si cu atentie.
Diana Dia
Diana Dia1 an în urmă
Super profi, lucrează cu programare. Foarte curat și îngrijit service-ul, recomand!
Dan Sora
Dan Sora2 ani în urmă
Am "indraznit" sa merg cu anvelope noi cumpărate din alta parte pentru schimb și m-ați dat afara din curte cu o greață greu de reprodus pentru că...nu-s cumpărate de la voi.
La anul in noiembrie, cand anvelopele nu vor mai fi noi, totul reintra in normal, nu? Ca să stiu...
De 9-10 ani veneam cu 2 mașini la voi pentru schimburile de sezon pentru că păreați mai altfel. Stați liniștiți că nu va mai deranjez niciodata.

Va autointitulați "Service roti", dar nu demonstrați nicio forma de respect pentru clientii care vor sa cumpere acest serviciu.
Aroganți și total neprofesioniști.
Dragos vlad
Dragos vlad3 ani în urmă
Nu recomand !!!!! Daca nu ai cumparat produsele de la ei ( anvelope in cazul meu ) nici nu te baga in sema… te da afara din curte. Nu am crezut ca se poate si ca e posibil asa ceva !!! In tarile civilizate nici nu se pune problema de asa ceva… nu au asemenea concepte primitive ! in schimb la noi…. Asta ne demonetreaza inca o data de ce noi, Romanii, suntem unde suntem… / Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. / Nu exista optiunea cu 0 ( zero ) fiindca atat as da.
Alex Laurentiu
Alex Laurentiu3 ani în urmă
SUPER SERVICE!! Chiar recomand, nu cred ca exista pe raza orasului nostru al service mai curat si cu aparatura mai buna decat la ei, materiale si scule de super calitate (cheie dinamometrica pe care chiar o folosesc la stransul rotilor).
Alexandru Hera
Alexandru Hera2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Soroti de fiecare data cand am avut nevoie si niciodata n-am fost dezamagit. Acum, intamplator, v-am cautat pe Google Maps in speranta de a gasi un site sau pagina de facebook asociate firmei. Doream sa verific niste preturi la o baterie auto. In situatia mea (eu stau in Bucuresti) cred ca se regasesc foarte multe persoane care nu locuiesc in Curtea de Arges, ci doar vin la parinti, bunici sau rude la sfarsit de saptamana sau vacante.
Primul review, aparut cand am gasit Soroti pe Google Maps, a fost unul negativ. L-am citit din curiozitate pentru ca era opus parerii mele despre firma. Persoana respectiva s-a regasit fix in aceeasi situatie in care am fost si eu acum vreo 2-3 ani in urma. Venisem cu anvelope noi de la Bucuresti pentru a fi montate pe jantele care se regaseau deja la casa parintilor din Curtea de Arges. Eu, spre deosebire de domnul mentionat, am fost servit, dar nu inainte de a avea o discutie de clarificare. Probabil diferenta a fost in modul civilizat si respectuos in care s-a discutat.
In incheiere, ca deja am scris prea mult, va recomand sa postati pe pagina de facebook o lista de preturi a diverselor componente uzuale ( anvelope & baterii) si serviciilor oferite (geometrie etc). De asemenea, sa puneti pagina de facebook si pe Google Maps.

O zi buna!
Laurențiu Grigore
Laurențiu Grigore2 ani în urmă
Servicii de cea mai înaltă calitate, adevărați profesioniști. Am fost foarte mulțumit atât de serviciile de vulcanizare cât și de partea de stand de direcție! De asemenea, au prețuri foarte bune la anvelope. Recomand!!!
Stefan C
Stefan C2 ani în urmă
Servicii de calitate! Personalul este foarte bine pregătit și sunt foarte atenți la detalii. Mă declar plăcut surprins de curățenia și ordinea din această locație. Eu unul o să revin cu drag, sunt greu de găsit astfel de locații.
Locații recomandate