/Arad/Service auto

Best Auto Vest

Strada Egalităţii 2, Arad 310189, România

Best Auto Vest
Service auto
4.4
235 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58QH+RR Arad, România
+40 257 218 255
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ALEXANDRU ILIE
ALEXANDRU ILIE2 ani în urmă
Sincer? Mult si o stea. Toate bune si frumoase pana la schimbarea produselor. Dintr-o comanda de 1700 lei un far a venit cu ambalajul desfacut din depozit si urme clare de manipulare.Dar si cu o prindere rupta. O prindere de 3 centimetri pe care efectiv nu am vazut-o decat la cateva ore cand am dus piesele la service pentru montaj. Am trimis poze si raspunsul a fost unul sec. Daca nu ai proces verbal de la curier nu inlocuim nimic. Sa mai spun de bara zgariata? Un calandru care avea șanturi in el de la manipulare defectuoasa? Lucruri pe care le-am trecut cu vederea. Asadar. Nu acceptati nimic fara sa verificati minutios deoarece prin modalitatea asta firma se exonereaza de orice raspundere. Sau cumparati de la firme care isi respect clientii.
O. Iancu
O. Iancu2 ani în urmă
Recomand,am comandat o broască ușă stânga față,din greșeală am primit pe dreapta. În aceiași zi am returnat produsul, după 2 zile am primit produsul bun, probabil au angajați tineri fără experiență. Numai cine nu muncește nu greșește! PS.returul și transportul piesei bune pe cheltuiala celui care a greșit.(firma)
George Dinca
George Dinca2 ani în urmă
DE CURIND AM ACHIZIȚIONAT, STOPU PE SPATE DE LA FORD FOCUS FACELIFT. NAM CE SA REPROȘEZ,, COMUNICARE RAPIDA ȘI SIGURA VERIFICARE PIESE DUPĂ SERIE,, NOTA ZECE. EU COMAND NUMAI DE AICI, COMANDA VINE FOARTE RAPID, TOTU IREPROSABIL. ZECE STELUȚE
F20s
F20s3 ani în urmă
Au cam aceleași preturi ca paginile foarte cunoscute din tara si cum sunt in drumul meu trec si le iau fara sa mai platesc transport .
Ca un mare plus , se găsesc in magazin cam orice fel de accesorii sau produse universale auto.
Si mie mi-au schimbat piese care nu se potriveau din vina producatorului, nu o data ! Nu prea vad de ce recenziile negative.
Alex Tudor
Alex Tudor5 ani în urmă
Nu mai este îndeajuns să îți satisfaci clienții, acum trebuie să îi încânți. Recomand 100%.
Vasile ciocan
Vasile ciocan2 ani în urmă
Nu recomand!!! Au prea multi clienti si isi permit sa isi bata joc. 1. Comanda dupa talon a unui contact, doua comenzi gresite si nu mi-a adus contacul bun + nu mi-a luat produsele gresite inapoi( paguba 400 ron) 2. comanda baterie " Chelul" preia comanda imi zice sa vin a doua zi dupa ea si bateria nu ii ( paguba 50 ron benzina si timp pierdut inutil). Josnic!
Luis Clares
Luis Clares2 ani în urmă
Recientemente he realizado dos compras, ambas relacionadas con la seguridad en el tráfico de mis coches. La atención al cliente ha sido impecable, la rapidez del envío, la calidad del embalaje, porque Fan Curier trata la mercancía como si odiase al destinatario, no obstante llegó en perfecto estado. No así GLS, que es SIEMPRE impecable. Best Auto Vest, profesionales, eficaces... Recomendable al 100 %. Seguiré siendo cliente fiel.
Por cierto, en la fotografía se ve el embalaje del fabricante. El embalaje en el que recibí ambos paquetes era aún más grande, mejor protegido, perfectamente cerrado y con todo el contenido debidamente asegurado.

(Google translator):
Recent am făcut două achiziții, ambele legate de siguranța mașinilor mele. Serviciul pentru clienți a fost impecabil, viteza de livrare, calitatea ambalajului, deoarece Fan Curier tratează marfa ca și cum ar ura destinatarul, cu toate acestea a ajuns în stare perfectă. Nu atât de GLS, care este întotdeauna impecabil. Best Auto Vest, profesioniști, eficienți ... 100% recomandat. Voi continua să fiu un client fidel.
Apropo, în fotografie puteți vedea ambalajul producătorului. Ambalajul în care am primit ambele pachete era chiar mai mare, mai bine protejat, perfect închis și cu tot conținutul asigurat cum corespunde.
Gabriel Betegh
Gabriel Betegh2 ani în urmă
Aprovizionare foarte bună
Locații recomandate