/Arad/Service auto

Auto Schunn

Calea Radnei, Arad, România

Auto Schunn
Service auto
4.4
351 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
59FC+X3 Arad, România
+40 257 286 680
auto-schunn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
CMBansheeCM
CMBansheeCM2 ani în urmă
Excelent.
Andrei-Emilius Bîrlea
Andrei-Emilius Bîrlea2 ani în urmă
Acum 3 săptămâni am trimis un Mail în care am cerut o ofertă pentru o lucrare mai mare de întreținere a mașinii personale(schimbarea lanțului de distribuție, mai exact) ... Nici azi nu am primit un răspuns...
Dinulescu Lucian
Dinulescu Lucian2 ani în urmă
Am fost planificat pt reglarea direcției și am stat de la ora 10 la ora 16. Ore întregi masina a stat pe elevator fără sa lucreze la ea...nota 2!
Razvan Puris
Razvan Puris4 ani în urmă
Eram cu masina si rulota in trecere si aveam probleme electrice, nu functiona semnalizarea la rulota, iar la masina releul click-aia dublu de repede. Asta, dupa ce in urma cu o saptamana ramasesem fara curent si am luat cu cabluri de la alta.
Au zis ca e computerul defect si cred ca ma puneau si la plata, dar noroc ca era Vineri la ora 16...
Am oprit intr-o parcare, desfacut borna de pe acumulator si repus la loc. Functiona ok.
Dorian Puscas
Dorian Puscas6 ani în urmă
Cu toate ca am avut programare, am stat 3 ore pana au bagat masina inauntrul incintei de service efectiv !!! Batjocora totala, poate nu eram imbracat corespunzator ...desi masina era scumpa tare !!!
Mihai Serban
Mihai Serban2 ani în urmă
Angajatii sparg usa inainte de terminarea programului. Pe site scrie ca programul e pana la ora 14:00, sambata. Pe google maps scrie ca e pana la 13:00. La 12:58 nu mai era nimeni, nicaieri, totul inchis. E adevarat ca trebuia sa sun, aici am gresit eu.
Costea constantin
Costea constantin2 ani în urmă
Am făcut revizie A1 la E clas schimb ulei motor ,plăcute frâna daca cineva ar vedea deviz de lucrări și preturi ar face infarct 4066 lei este bataie de joc in amestec cu nesimtire .Nu recomand acest service nimanui. Următorul service doar schimb ulei și filtru mi se spune cost 600 lei dar când merg după masina îmi spune 1000 lei deși se specifica în deviz căci doresc doar ulei și filtru îmi trece setare control sistem presiune roti care nu era necesar dar costa 240 lei plus TVA . Tâlhărie pe fata în acest service .
Ioan cernat
Ioan cernat2 ani în urmă
Aglomerație. Greu de intrat in firmă. Avantaj,că poți face pauza in curte.
Locații recomandate