/Alba/Service auto

AD Garage Mondexpert

Strada Augustin Bena, Sebeș 515800, România

AD Garage Mondexpert
Service auto
4.4
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XG6X+24 Sebeș, România
+40 746 258 980
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Transilvania12
Transilvania122 ani în urmă
Foarte ok, oameni de omenie și meseriași adevărați
Ady A
Ady A2 ani în urmă
NU RECOMAND !!! AM dus 3 masini la ei ptr. Geometrie roti. La toate 3 in decurs de 2 3 luni anvelopele pe interior su ajuns pana la sarma, atat de strambe le-au aliniat. Anvelopele fiind noi. Masini relativ noi 2013 - 2015. Evitati ! Aparatura este, dar nu se pricep.
Tiby B.
Tiby B.2 ani în urmă
Promptitudine și profesionalism. Oameni săritori să ajute, sa rezolve problema chiar daca sunt aglomerați tare. Foarte mulțumit. Recomand!
B. Tiby
B. Tiby2 ani în urmă
Foarte prompt și rapid. Profesionali. Recomand!
Filip Toma
Filip Toma3 ani în urmă
Am vb să îmi schimbe farurile la mașină, au zis ok, am dus mașina și după 8 ore sun și îmi spun că nu se pot schimba. La MotoProfi le-au schimbat în 2 ore.
Alin Tuhut
Alin Tuhut4 ani în urmă
Am fost in urma cu ceva timp să-mi schimb o garnitura de la un capac de motor. 'Baietii' au zis că ai schinbat-o. Ce mi se pare mie ciudat e că după aproximativ un an, motorul e plin de ulei, chiar acolo unde trebuie sa fie garnitura cea noua. Bănuiesc că nu așa de ușor se duce o garnitură, și am impresia că 'baietii' nu au schimbat nimic. In rest, sunt foarte amabili.
Giulio airinei
Giulio airinei2 ani în urmă
Sub orice critica, au facut constatare au zis ca injectoarele, apoi distributia apoi pompa de ulei, apoi au concluzionat ca e stricat motorul, am dus masina pe roti, am adus-o inapoi tractata, cu piese in masina si portbagaj, si a si trebuit sa platesc. Nu recomand!!!
Nicoleta T
Nicoleta T2 ani în urmă
Am avut o urgenta tranzitand orașul... Oameni deosebiți și profesionalism. M. AU PRIMIT AU RECUNOSCUT ȘI REMEDIAT PROBLEMA RAPID. MULȚUMESC
Locații recomandate