/Timis/Scoala

Colegiul Tehnic „I. C. Brătianu”

Piața Iancu Huniade 2, Timișoara, România

Colegiul Tehnic „I. C. Brătianu”
Scoala
3.8
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q63H+F5 Timișoara, România
+40 256 434 934
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dan Caramidariu
Dan Caramidariu2 ani în urmă
Larisa Mezei
Larisa Mezei4 ani în urmă
Cladirea are un mare potential , daca ar fi renovata ar fi o bijuterie . Succes profesorilor si elevilor !
Jaroslav Madacki
Jaroslav Madacki4 ani în urmă
(Tradus de Google) Colegiul Tehnic Timișoara este un reprezentant școlar pentru orașul Timișoara și Timiș a stabilit și a recunoscut performanțe în formarea în textile și piele. Începând cu anul școlar 1948-1949, un nivel ridicat de pregătire a dus la absorbția unui număr tot mai mare de elevi pe piața muncii, astfel încât, în prezent, numărul de studenți care trec de cei 2.000 de studenți. Determinantul succesului profesional este flexibilitatea și adaptarea la o dinamică dinamică a domeniilor profesionale specifice învățării pe piața forței de muncă locale și importanța națională pentru a crește dimensiunea europeană în formarea inițială și continuă. Sunt o școală deschisă, profesorii și studenții își direcționează activitățile pentru dezvoltarea și diversificarea parteneriatelor, relațiilor cu școlile din țară și din străinătate. La nivel de județ sunt parteneri promotori în industria ușoară și servicii, cu școli de acest fel din țările europene, întruchipate în schimburile și mobilitatea elevilor și profesorilor încă din anul școlar 1996-1997. Școala este preocupată să implementeze continuu strategii de management în contextul dimensiunii europene în educație, pentru a promova printre profesori schimbul de experiență internațională pe probleme de educație.

(Original)
Timisoara Technical College is a school representative for the city of Timisoara and Timis established and recognized performance in training in textiles and leather. Starting in the 1948-1949 school year, high standard of training has resulted in the absorption of a growing number of pupils in the labor market so that, at present, number of students passing the 2,000 students. The determinant of professional success is flexibility and adapting to a dynamic learning specific occupational areas on local labor market and national importance in order to increase the European dimension in initial and continuing training. They are an open school, teachers and students direct their activities to develop and diversify partnerships, relationships with schools in the country and abroad. At county level are promoters partnerships in light industry and services, with schools of its kind in European countries, embodied in exchanges and mobility of students and teachers since the school year 1996-1997 to date. The school is concerned continuously implementing management strategies in the context of the European dimension in education, to promote among teachers to exchange international experience on issues of education.
Vlad Ponoran
Vlad Ponoran4 ani în urmă
Nzk
Nzk4 ani în urmă
Luiza-Oana Roșu
Luiza-Oana Roșu4 ani în urmă
Something LikeThat
Something LikeThat2 ani în urmă
La fel ca și liceul de arte sau majoritatea clădirilor din Timișoara, clădirea are un potențial mare și ma bucur ca insfarsit după atâta timp au reușit sa o renoveze
Luca Enea
Luca Enea2 ani în urmă
Locații recomandate