/Suceava/Scoala

Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou”

Strada Ion Vodă Viteazul 2, Suceava 720034, România

Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou”
Scoala
4.8
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7R7+F5 Suceava, România
+40 747 592 095
sfantulioancelnou.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–20
Marți: 6–20
Mirecuri: 6–20
Joi: 6–20
Vineri: 6–20
Sâmbătă: 6–20
Duminică: 7–20
Scrie o recenzie
Ilie Botusan
Ilie Botusan2 ani în urmă
Una dintre mănăstirile foarte frumoase din Bucovina, care trebuie sa regaseasca in lista obiectivelor de vazut de catre toti care vizitează municipiul Suceava! Este foarte cunoscuta pentru ca aici se gasesc moaștele Sf Ioan cel Nou de la Suceava!
Mirela Tanase
Mirela Tanase2 ani în urmă
Un loc minunat! Eu nu știam de această Mănăstire, dar dacă tot am ajuns în Suceava, am zis sa o vizitez! Monument istoric!
Dinu Daniel
Dinu Daniel2 ani în urmă
Este ușor de ajuns ,Manastirea fiind în oraș, tocmai aceasta e si motivul pentru am acordat 4 stele ,nu are farmecul peisajelor din vecinatate plus curtea interioara e in mare parte gazon si câțiva copacii..se putea mai mult face la landscaping
Iuliana ludosanu
Iuliana ludosanu2 ani în urmă
Un monument remarcabil .Din păcate lipsa de grijă și-a pus amprenta asupra picturii interioare distrusă pe alocuri complet de fumul luminarilor.Afara,in curtea largă, aceeași atmosferă de pace care te face să ignori rumoarea orașului in inima caruia se găsește mînăstirea acum.
Gabriel Muresan
Gabriel Muresan2 ani în urmă
Atunci cind intri în această manastire simți ca intri în istorie. Loc binecuvântat, in care slujba te face ca sufletul sa se ridice la cer.
Aalliinnaa
Aalliinnaa2 ani în urmă
La Manastirea Sf Ioan cel Nou de la Suceava se regăsesc moaștele Sf Ioan cel Nou aduse de domnitorul Alexandru cel Bun. E o oaza de liniște în.mijlocul orașului Suceava.
Oxana Gakman
Oxana Gakman2 ani în urmă
Un loc minunat și binecuvântat pentru toți cei ce sunt în căutare de liniște sufletească.
Carmen Gheorghiţă
Carmen Gheorghiţă2 ani în urmă
O mănăstire frumoasa și mare unde sunt Moaștele Sf Ioan de la Suceava.Am nimerit în ajunul marii sărbători din 24 Iunie.Sobor de preoți, lume din toate colturile și mii de binecuvantari duhovnicesti.Dacă ajungeți în Suceava, chiar în oraș, găsiți aceasta minunata mănăstire.
Locații recomandate