/Suceava/Scoala

Centrul Creștin Filadelfia

Strada Narciselor 5E, Suceava 720207, România

Centrul Creștin Filadelfia
Scoala
4.7
193 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6XR+WX Suceava, România
+40 230 531 205
filadelfiasv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandru Stefan
Alexandru Stefan2 ani în urmă
E sală de sporturi
Vasile Andrei
Vasile Andrei4 ani în urmă
Am avut copii la această școală, nu neapărat pentru nivelul de instruire pe care-l oferă, ci pentru atmosfera creștină de aici. Disciplina este punctul forte: nu se permite fumatul, ținuta trebuie să fie decentă, pentru accesul neautorizat este asigurată pază proprie. Școlarizarea este cu taxă, dar sunt excepții pentru familii cu venituri mici care pot obține scutiri sau reduceri. Se pot spune mai multe, dar nu aceasta este menirea lui Google.
RRRoby
RRRoby4 ani în urmă
Majoritatea profesorilor nu respecta regulamentul de ordina interioara conceput de catre ministerul educatiei, un profesor nu are dreptul sa te ridice in picioare, sa te de-a afara si sa-ti puna absente daca deranjeazi orele, colectivul nu este unu asa de bun, sunt de mult timp in aceasta scoala si mi-am format o parere despre aceasta. Majoritatea profesilor daca poarta pica pe tine face orice sa te demoralizeze si sa-ti faca "sederea" mai urata, dar aici am gasit si multe lucruri bune, 1. Baia este una buna spre deosebire de alte scoli din Suceava, 2. Profesorii au si simtul umorului si asta chiar este de apreciat la o scoala din Romania. Cel mai bun lucru din aceasta scoala este consiliera psihologica pentru copii care au avut anumite probeleme in viata.
Andreea R.
Andreea R.4 ani în urmă
Foarte frumos. Si magazinul este ceva nou, interesant, cu loc de stiudiu, servit masa sau o cafea.
Nicool Rusu
Nicool Rusu5 ani în urmă
Şcoala Creştină Filadelfia este o şcoală creştină particulară, înfiinţată de Biserica Creştină Penticostală Filadelfia. A fost visul unui grup de creştini evanghelici...
Safari
Safari5 ani în urmă
Că aici este școala mea
David - Viorel Dogar
David - Viorel Dogar5 ani în urmă
O comunitate puternica, implicata in toate nivelele de invatamant. Personalul gradinitei, cu care interactionez zilnic, este de nota 10.
Florin Birsan
Florin Birsan6 ani în urmă
O școală bună cu învățătura și cadre foarte pregătite . O școală și în același timp o biserică. Principiile creștine pe care școala le adoptă și le promovează face din ea un centru de pregătire foarte bun.
Locații recomandate